• Producent: Potis
  • Kategoria: Pozostałe wyposażenie gastronomii
Pionowy opiekacz elektryczny CE-3 niemieckiej producenta POTIS o jednorazowym wsadzie do 30 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 46 cm. Dedykowany jest do przyrządzania wielkich sztuk mięsa, zwłaszcza specjalności kuchni greckiej – gyrosa. Wykonanie - stal nierdzewna. Trzy komponenty grzewcze z osłonami ze szkła ceramicznego. Silnik napędzający bagnet z mięsem znajduje się w górnej części gyrosa.

Pozostałości po pieczeniu mięsa oraz nadmiar tłuszczu spływają do wanny na tłuszcz o wymiarach 50x50 cm.

podana maksymalna waga mięsa, jakie można przygotować w opiekaczu, zależy od składu i konsystencji. W praktyce rzeczywista ilość mięsa może być mniejsza.stosownie dobrać urządzenie do swych potrzeb, warto kierować się przeważnie długością bagnetu, która określa możliwość zamontowania porcji o optymalnej wielkości.

Uwaga:

produkt na zamówienie. Czas wymagania ustalany przy składaniu zamówienia.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Pozostałe wyposażenie gastronomii