• Producent: Potis
  • Kategoria: Pozostałe wyposażenie gastronomii
Pionowy opiekacz elektryczny E-2 niemieckiej firmy POTIS o jednorazowym wsadzie do 30 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 46 cm. Dedykowany jest do przyrządzania wielkich sztuk mięsa, zwłaszcza specjalności kuchni greckiej – gyrosa. Wykonanie - stal nierdzewna. Cztery grzałki z płytkami ceramicznymi dla udoskonalonego przewodnictwa cieplnego. Silnik napędzający bagnet z mięsem znajduje się w górnej części gyrosa.
przekazana maksymalna waga mięsa, jakie można przygotować w opiekaczu, zależy od składu i konsystencji. W praktyce rzeczywista liczba mięsa może być mniejsza.odpowiednio dobrać urządzenie do swych potrzeb, warto kierować się przede wszystkim długością bagnetu, która określa możliwość zamontowania porcji o optymalnej wielkości.

Uwaga:

artykuł na zamówienie. Czas wymogi ustalany przy składaniu zamówienia.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Pozostałe wyposażenie gastronomii