• Producent: Potis
  • Kategoria: Pozostałe wyposażenie gastronomii
Pionowy opiekacz elektryczny E-3 niemieckiej firmy POTIS o jednorazowym wsadzie do 50 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 70 cm. Asygnowany jest do przyrządzania sporych sztuk mięsa, zwłaszcza specjalności kuchni greckiej – gyrosa. Wykonanie - stal nierdzewna. Sześć grzałek z płytkami ceramicznymi dla udoskonalonego przewodnictwa grzejnego. Silnik napędzający bagnet z mięsem znajduje się w górnej części gyrosa.
przekazana maksymalna waga mięsa, jakie można przygotować w opiekaczu, zależy od składu i konsystencji. W praktyce rzeczywista ilość mięsa może być mniejsza.optymalnie dobrać urządzenie do swoich potrzeb, warto kierować się na ogół długością bagnetu, która określa możliwość zamontowania porcji o odpowiedniej wielkości.

Uwaga:

towar na zamówienie. Czas wymagania ustalany przy składaniu zamówienia.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Pozostałe wyposażenie gastronomii