• Producent: Potis
  • Kategoria: Pozostałe wyposażenie gastronomii
Pionowy opiekacz gazowy GD-4 niemieckiej producenta POTIS o jednorazowym wsadzie do 70 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 63 cm. Przeznaczony jest do przyrządzania dużych sztuk mięsa, zwłaszcza specjalności kuchni greckiej – gyrosa. Wykonanie - stal nierdzewna.
Cztery podwójne palniki na podczerwień z płytkami ceramicznymi niezależnie sterowane. Powierzchnia cieplna palników 64,5x18,5 cm. Silnik napędzający bagnet z mięsem znajduje się w górnej części gyrosa.
przekazana maksymalna waga mięsa, jakie można przygotować w opiekaczu, zależy od składu i konsystencji. W praktyce rzeczywista liczba mięsa może być mniejsza.odpowiednio dobrać urządzenie do swych potrzeb, warto kierować się w głównej mierze długością bagnetu, która określa możliwość zamontowania porcji o trafnej wielkości.

Uwaga:

Zamontowane dysze na gaz propan-butan (G30).

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Pozostałe wyposażenie gastronomii