• Producent: Potis
  • Kategoria: Pozostałe wyposażenie gastronomii
Pionowy opiekacz elektryczny E-4 niemieckiej firmy POTIS o jednorazowym wsadzie do 80 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 82 cm. Dedykowany jest do przyrządzania wielkich sztuk mięsa, zwłaszcza specjalności kuchni greckiej – gyrosa. Wykonanie - stal nierdzewna. Siedem grzałek z płytkami ceramicznymi dla lepszego przewodnictwa grzewczego. Silnik napędzający bagnet z mięsem znajduje się w górnej części gyrosa.
przekazana maksymalna waga mięsa, jakie można przygotować w opiekaczu, zależy od składu i konsystencji. W praktyce rzeczywista ilość mięsa może być mniejsza.stosownie dobrać urządzenie do swoich potrzeb, warto kierować się typowo długością bagnetu, która określa możliwość zamontowania porcji o stosownej wielkości.

Uwaga:

produkt na zamówienie. Czas wymogi ustalany przy składaniu zamówienia.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Pozostałe wyposażenie gastronomii