• Producent: Potis
  • Kategoria: Pozostałe wyposażenie gastronomii
Pionowy opiekacz elektryczny F CE3 niemieckiej producenta POTIS o jednorazowym wsadzie do 40 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 46 cm. Asygnowany jest do przyrządzania obfitych sztuk mięsa, zwłaszcza specjalności kuchni greckiej – gyrosa. Wykonanie - stal nierdzewna. Trzy części grzejne z osłonami ze szkła ceramicznego.
Zespół napędowy bagnetu umieszczony na dole, w podstawie gyrosa. Przełącznik silnika zezwala na ruch obrotowy mięsa w obu kierunkach.
podana maksymalna waga mięsa, jakie można przygotować w opiekaczu, zależy od składu i konsystencji. W praktyce rzeczywista ilość mięsa może być mniejsza.optymalnie dobrać urządzenie do swoich potrzeb, warto kierować się na ogół długością bagnetu, która określa możliwość zamontowania porcji o adekwatnej wielkości.

Uwaga:

produkt na zamówienie. Czas wymagania ustalany przy składaniu zamówienia.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Pozostałe wyposażenie gastronomii