• Producent: Potis
  • Kategoria: Pozostałe wyposażenie gastronomii
Pionowy opiekacz elektryczny CE-4 niemieckiej firmy POTIS o jednorazowym wsadzie do 50 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 70 cm. Asygnowany jest do przyrządzania sporych sztuk mięsa, zwłaszcza specjalności kuchni greckiej – gyrosa. Wykonanie - stal nierdzewna. Cztery części cieplne z osłonami ze szkła ceramicznego. Silnik napędzający bagnet z mięsem znajduje się w górnej części gyrosa.

Pozostałości po pieczeniu mięsa, a także nadmiar tłuszczu spływają do wanny na tłuszcz o wymiarach 50x50 cm.

przekazana maksymalna waga mięsa, jakie można przygotować w opiekaczu, zależy od składu i konsystencji. W praktyce rzeczywista liczba mięsa może być mniejsza.optymalnie dobrać urządzenie do swoich potrzeb, warto kierować się z reguły długością bagnetu, która określa możliwość zamontowania porcji o adekwatnej wielkości.

Uwaga:

produkt na zamówienie. Czas oczekiwania ustalany przy składaniu zamówienia.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Pozostałe wyposażenie gastronomii