• Producent: Potis
  • Kategoria: Pozostałe wyposażenie gastronomii
Pionowy opiekacz elektryczny F CE4 niemieckiej marki POTIS o jednorazowym wsadzie do 70 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 70 cm. Asygnowany jest do przyrządzania pokaźnych sztuk mięsa, zwłaszcza specjalności kuchni greckiej – gyrosa. Wykonanie - stal nierdzewna. Trzy komponenty cieplne z osłonami ze szkła ceramicznego.
Zespół napędowy bagnetu umieszczony u dołu, w podstawie gyrosa. Przełącznik silnika umożliwia ruch obrotowy mięsa w obu kierunkach.
podana maksymalna waga mięsa, jakie można przygotować w opiekaczu, zależy od składu i konsystencji. W praktyce rzeczywista liczba mięsa może być mniejsza.stosownie dobrać urządzenie do swoich potrzeb, warto kierować się głównie długością bagnetu, która określa możliwość zamontowania porcji o adekwatnej wielkości.

Uwaga:

produkt na zamówienie. Czas kryteria ustalany przy składaniu zamówienia.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Pozostałe wyposażenie gastronomii