• Producent: Potis
  • Kategoria: Pozostałe wyposażenie gastronomii
Pionowy opiekacz gazowy GD-2 niemieckiej producenta POTIS o jednorazowym wsadzie do 30 kg. Asygnowany jest do przyrządzania pokaźnych sztuk mięsa, zwłaszcza specjalności kuchni greckiej – gyrosa. Wykonanie - stal nierdzewna.
Dwa podwójne palniki na podczerwień z płytkami ceramicznymi niezależnie sterowane. Powierzchnia grzejna palników 43x13,5 cm. Silnik napędzający bagnet z mięsem znajduje się w górnej części gyrosa.
W gyrosie można stosować bloki mięsa o maksymalnej wysokości 43 cm.
podana maksymalna waga mięsa, jakie można przygotować w opiekaczu, zależy od składu i konsystencji. W praktyce rzeczywista ilość mięsa może być mniejsza.optymalnie dobrać urządzenie do swoich potrzeb, warto kierować się przede wszystkim długością bagnetu, która określa możliwość zamontowania porcji o optymalnej wielkości.

Uwaga:

Zamontowane dysze na gaz propan-butan (G30). Można domówić dysze na gaz sieciowy G20. Towar na zamówienie. Czas oczekiwania ustalany przy składaniu zamówienia.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Pozostałe wyposażenie gastronomii