• Producent: Potis
  • Kategoria: Pozostałe wyposażenie gastronomii
Pionowy opiekacz gazowy GD-1 niemieckiej marki POTIS o jednorazowym wsadzie do 7 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 18 cm. Dedykowany jest do przyrządzania mniejszych sztuk mięsa, zwłaszcza specjalności kuchni greckiej i tureckiej – gyrosa. Wykonanie - stal nierdzewna.
Podwójny palnik na podczerwień z płytkami ceramicznymi. Powierzchnia cieplna palników 19x12,5 cm. Silnik napędzający bagnet z mięsem znajduje się w górnej części gyrosa.
podana maksymalna waga mięsa, jakie można przygotować w opiekaczu, zależy od składu i konsystencji. W praktyce rzeczywista liczba mięsa może być mniejsza.odpowiednio dobrać urządzenie do swych potrzeb, warto kierować się typowo długością bagnetu, która określa możliwość zamontowania porcji o trafnej wielkości.

Uwaga:

Gyros może być zasilany gazem sieciowym lub płynnym propan-butan. Rodzaj gazu należy podać przy zamówieniu. Drzwiczki z lewej strony prezentowane na zdjęciu są dodatkowo płatne i nie stanowią wyposażenia gyrosa. Towar na zamówienie. Czas kryteria ustalany przy składaniu zamówienia.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Pozostałe wyposażenie gastronomii