Krajalnica półautomatyczna do wędlin z nożem ø 300 mm, 0,25 kWskonstruowana w oparciu o najnowsze rozwiązania techniczne, wyposażona w elektroniczny licznik krojonych plastrów posiada funkcje:...
Dodatkowy moduł kotleciarki do wilka TC 12 / TC22
Kotleciarka do mięsa KM27 asygnowana do nacinania i zmiękczania mięsa. Wysokie bezpieczeństwo i łatwość obsługi. Gwarancja 12 m-cy.
Moduł rozgniatający kotleciarki do mK20 / TC 12 / TC22 MA-GA
Szatkownica do warzyw MKJ3-250.1 jest maszyną przeznaczoną do szatkowania warzyw i owoców, a także rozdrabniania żółtego sera. Sprawność orientacyjna od 100 do 300 kg/godz. Z uwagi na wysoką jakość...
Szatkownica do warzyw MKJ3-250.2 jest maszyną przeznaczoną do szatkowania warzyw i owoców, a także rozdrabniania żółtego sera. Sprawność orientacyjna od 100 do 250 kg/godz. Urządzenie ma regulację...
Modułowa maszynka do mielenia mięsa z ungerem 3-elementowym (wilk) firmy Ma-Ga do fachowej gastronomii. Dedykowana do stosowania w dużych sklepach, supermarketach, cateringu, zakładach zbiorowego...
Modułowa maszynka do mielenia mięsa z ungerem 3-częściowym (wilk) firmy Ma-Ga do mistrzowskiej gastronomii. Dedykowana do użytkowania w wielkich sklepach, supermarketach, cateringu, zakładach...
Krajalnica grawitacyjna do wędlin z nożem ø 300 mm, 0,25 kW, 0,25 kWprzeznaczona do wykorzystania w pokaźnych sklepach, supermarketach, cateringu, gastronomii i w zakładach zbiorowego żywienia,...
Tarcza do rozdrabniarki MKJ2-250.1 i MKJ2-250.2 do plastrów regulowanych w zakresie od 0,5 do 5 mm. W swojej ofercie oprócz tarcz do szatkownic MKJ2-250 posiadamy pełny asortyment urządzeń...
Profesjonalna elektryczna kotleciarka do ugniatania i zmiękczania mięsa jest dedykowana do przygotowywania mięsa na kotlety, bitki, steki itp. Zastępuje tradycyjne rozbijanie mięsa tłuczkiem. Do...
Nowa, dokładna krajalnica Ma-Ga z kolekcji 613p asygnowana do krojenia wędlin, serów, mięsa oraz pieczywa. Średnica noża 330 mm, obfita ostrość i precyzja krojenia, prosta w obsłudze. Gwarancja 12...
Maszynka do mielenia mięsa z ungerem 3-częściowym (wilk) marki Ma-Ga do mistrzowskiej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa, dedykowana do użytkowania w znacznych sklepach,...
Maszynka do mielenia mięsa z ungerem 3-częściowym (wilk) producenta Ma-Ga do mistrzowskiej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa, przeznaczona do użytku w wielkich sklepach,...
Stan: nowy. Zestaw tarcz do kostki 7,5x7,5x10 mm do rozdrabniarki MKJ2-250.1 i MKJ2-250.2. W swojej ofercie oprócz tarcz do szatkownic MKJ2-250 posiadamy pełny asortyment urządzeń gastronomicznych...
zestaw tarcz do kostki 7,5x7,5x10 mm do rozdrabniarki MKJ2-250.1 i MKJ2-250.2. W swojej ofercie oprócz tarcz do szatkownic MKJ2-250 posiadamy pełny asortyment maszyn gastronomicznych oraz...
Krajalnica grawitacyjna do sera z nożem ø 250 mm, 0,12 kWprzeznaczona do użytku w sklepach, cateringu i gastronomii, genialna do krojenia wędlin 210p i sera 210pT, wyprodukowana z materiałów...
Tarcza - nóż sierpowy do rozdrabniarki MKJ2-250.1 i MKJ2-250.2 o grubości plastra 3,5 mm. Sugerowana do szatkowania kapusty. W swojej ofercie oprócz tarcz do szatkownic MKJ2-250 posiadamy pełny...
zestaw tarcz do kostki 20x20x10 mm do rozdrabniarki MKJ2-250.1 i MKJ2-250.2. W swej ofercie oprócz tarcz do szatkownic MKJ2-250 posiadamy pełny asortyment sprzętów gastronomicznych oraz akcesoriów...
Tarcza - nóż sierpowy do rozdrabniarki MKJ2-250.1 i MKJ2-250.2 o grubości plastra 5,5 mm. Sugerowana do szatkowania kapusty. W swej ofercie oprócz tarcz do szatkownic MKJ2-250 posiadamy pełny...
zestaw tarcz do kostki 15x15x10 mm do rozdrabniarki MKJ2-250.1 i MKJ2-250.2. W swej ofercie oprócz tarcz do szatkownic MKJ2-250 posiadamy pełny asortyment urządzeń gastronomicznych i akcesoriów...
zestaw tarcz do kostki 10x10x10 mm do rozdrabniarki MKJ2-250.1 i MKJ2-250.2. W swej ofercie oprócz tarcz do szatkownic MKJ2-250 posiadamy pełny asortyment maszyn gastronomicznych oraz akcesoriów...
Elektryczna maszynka do rozbijania mięsa, potocznie zwana kotleciarką jest dedykowana do przygotowywania mięsa na kotlety, bitki, steki itp. Zastępuje konwencjonalne rozbijanie mięsa tłuczkiem....