• Producent: Hendi
  • Kategoria: Maszynki do mielenia gastronomiczne
profesjonalny wilk do mięsa z linii Top Line firmy Hendi. Znakomicie sprawdza się w obfitych restauracjach, niewielkiej gastronomii i w warunkach domowych. Wysoka jakość wykonania naszych produktów to gwarancja satysfakcji.
  • Wysokiej jakości, profesjonalne urządzenie przeznaczone do mielenia wszystkich rodzajów mięsa bez kości i skóry
  • obudowa wytworzona w pełni z wysokiej jakości polerowanej stali rdzoodpornej
  • Demontowalna gardziel ze stali chirurgicznej 304 18/10
  • Prosty demontaż gardzieli i wszystkich wewnętrznych części ułatwiający czyszczenie urządzenia
  • Silnik z zabezpieczeniem przed przegrzaniem
  • szybkość obrotowa 165 obr./min.
  • Maszyna zaopatrzona w rewers w sytuacji zatkania gardzieli
  • Przycisk resetujący do ochrony urządzenia przed przeciążeniem
  • Taca załadowcza wykonana ze stali nierdzewnej
  • Współczynnik szczelności IPX1
  • komfortowy uchwyt na górze korpusu do przenoszenia
  • przeciwpoślizgowe nóżki
  • solidny silnik o mocy chwilowej choćby do 550 W
  • efektywność chwilowa: do 80 kg/h
  • Średnica sitka ø62 mm
  • Waga: 20,5 kg
W pakiecie:
  • 2 sitka ze stali rdzoodpornej z otworami o średnicy 5 mm i 8 mm w modelu 210765 oraz 6 mm i 8 mm w modelach 210772 i 210789
  • Nóż i ślimak produkowane ze stali rdzoodpornej
  • Lejek do kiełbas z polipropylenu
  • Kołek dociskowy wytwarzany z polietylenu

Uwaga:

Nie jest dedykowany do pracy ciągłej (po 45 min. Pracy wyłączyć do ostygnięcia)

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Maszynki do mielenia gastronomiczne