• Producent: Tecnoinox
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne

Kuchnia gastronomiczna elektryczna 6-polowa z podstawą otwartą firmy Tecnoinox z kolekcji Tecno74 to kombinacja progresywności i niezawodności, przeznaczona średnim, a także wielkim restauracjom i hotelom. Wytwarzana z myślą o najwyższych standardach jakości, proponuje nie tylko nieszablonową wydajność,na dodatek dba o detale, które usprawniają codzienną pracę w kuchni.

tworzona z najwyższej klasy stali rdzoodpornej AISI 304 o grubości 1,5 mm, gwarantuje i łatwość w czyszczeniu dzięki prasowanym blatom z zaokrąglonymi narożnikami oraz zbiornikom z szerokimi rowkami. Otwory wentylacyjne można prosto wyjąć, a sama kuchnia nadzwyczajnie komponuje się z innymi urządzeniami, zapewniając wysoki poziom higieny.

Model kuchni z hermetyczną płytą, formowaną górą i formowaną płytą dla lepszej higieny. Średnica płyty grzewczej wynosi 22 cm. Urządzenie posiada regulację w zakresie 6 poziomów mocy. Moc niezależnych okrągłych stref grzejnych wynosi 6x2,6 kW - łącznie 15,6 kW. Podstawa urządzenia otwarta (bez drzwi) wymiary wewnętrzne 11 3x57,4x39,5 cm i stanowi nadzwyczajne miejsce do przechowywania naczyń i innych akcesoriów kuchennych.
Współczynnik wodoszczelności - IPX wynosi 4, co oznacza całkowitą ochronę przed spryskiwaniem i zachlapaniem wodą z różnorodnych kierunków z natężeniem do 10 litrów na minutę. Pojemność 0,41 m³.

Urządzenia Tecnoinox są zbudowane z włoskich lub europejskich materiałów i części, zapewniając bezawaryjność na poziomie powyżej 99%. Uszczelnienia z siatki stalowej i włókna szklanego wyśmienitą izolację i długofalową wytrzymałość na wysokie temperatury. Większość modeli ma komorę technologiczną z tyłu na przyłącza. Ponadto, dzięki luksusowemu systemowi mocowania Tecnoinox, urządzenia te są nieskomplikowane do zainstalowania i dopasowania, z regulowanymi nogami ze stali rdzoodpornej AISI 304.

Urządzenie dostosowywane nóżki w zakresie od 15,5 do 25 cm.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne