Rożno (rożen) elektryczne, obrotowe model ADA E36R, asygnowane do pieczenia kurczaków, golonek, szynek itp. Po zamontowaniu adekwatnych przystawek, można je również wykorzystać do pieczenia ryb np. Pstrąga, makreli. Wykonane ze stali rdzoodpornej, kwasoodpornej gat. AISI 304 oraz z bezusterkowych, wysokojakościowych podzespołów.
Czas pieczenia 80-90 minut.
Rożno elektryczne ADA, stosowane jest do pracy w restauracjach, sklepach, food truckach i przyczepach gastronomicznych. Nie wymaga specjalnej wentylacji, a oświetlenie komory cieplnej wpływa korzystnie na wygląd i ekspozycję opiekanych produktów. Wyekwipowane w obrotowe widelce, gdzie każdy ma osobny napęd.
Grzałki elektryczne zlokalizowane na tylnej ścianie urządzenia. Regulacja temperatury za pomocą pokręteł.
Otwierane drzwi na boki, wytwarzane ze szkła hartowanego. W wyposażeniu znajduje się ponadto ruchoma wanna, do której skapuje tłuszcz z opiekanych potraw.