Podstawa otw arta do pieców konwekcyjno-parowych RETIGO Vision ST-1116 GN 11. Wytwarzana ze stali rdzoodpornej. Posiada 16 prowadnic na blachy GN. Uwaga: Towar na zamówienie
Pojemnik GN 2/1 perforowany produkowany ze stali nierdzewnej AISI 304 o grubości 0,8 mm asygnowany do intensywnego używania w piekarnikach i piecach konwekcyjno-parowych. Dostosowany do użytkowania...
Pojemnik GN 2/3 perforowany tworzony ze stali nierdzewnej AISI 304 o grubości 0,8 mm asygnowany do intensywnego użytkowania w piekarnikach i piecach konwekcyjno-parowych. Dostosowany do stosowania...
Pojemnik GN 1/2 perforowany wyprodukowany ze stali rdzoodpornej AISI 304 o grubości 0,8 mm dedykowany do intensywnego użytkowania w piekarnikach i piecach konwekcyjno-parowych. Przypasowany do...
Pojemnik GN 1/1 perforowany wyprodukowany ze stali nierdzewnej AISI 304 o grubości 0,8 mm przeznaczony do intensywnego używania w piekarnikach i piecach konwekcyjno-parowych. Przypasowany do...
Frytownica gazowa RM GASTRO model F2/21-98 GDPS to wysoce nowoczesne urządzenie asygnowane dla profesjonalnej kuchni. Zaopatrzona w dwie komory o pojemności 21 litrów każda, gwarantuje doskonałą...
Podstawa otwarta do pieców konwekcyjno-parowych RETIGO Vision ST-623 GN 2/3. Wytworzona ze stali rdzoodpornej. Posiada 8 prowadnic na blachy GN. Uwaga: Na zdjęciu ukazujemy obszerniejszą podstawę....
Ręczna maszynka do rozbijania mięsa, potocznie zwana kotleciarką jest dedykowana do nacinania i zmiękczania mięsa. Zastępuje tradycyjne rozbijanie mięsa tłuczkiem. Dwa komplety stalowych ostrzy (po...
Frytownica gazowa RM GASTRO model F2/21-98 GDP to wysoce innowacyjne urządzenie asygnowane dla profesjonalnej kuchni. Wyposażona w dwie komory o obszerności 21 litrów każda, zapewnia rewelacyjną...
Pojemnik gastronomiczny do przechowywania żywności o objętości 2 l. Tworzony z polipropylenu. Specjalnie zaprojektowane rączki upraszczające przenoszenie pojemnika. Pojemnik może być używany w...
Frytownica gazowa RM GASTRO model F2/21-98 GD to wysoce innowacyjne urządzenie dedykowane dla fachowej kuchni. Wyekwipowana w dwie komory o pojemności 21 litrów każda, zapewnia genialną skuteczność...
Kuchnia elektryczna KROMET 700.KE-2.S.D to rewelacyjny dobór dla profesjonalnych kuchni, łącząca w sobie wysoką jakość wykonania oraz funkcjonalność. Stworzona z wysokogatunkowej stali nierdzewnej,...
Piec konwekcyjno-parowy RETIGO O 2011 ig Plus to nowoczesne urządzenie gazowe, które wykorzystuje system natryskowego wytwarzania pary. Zaprojektowany z myślą o sporych kuchniach gastronomicznych,...
Piec konwekcyjno-parowy RETIGO O 2021 ig PLUS to postępowe urządzenie gazowe z systemem iniekcyjnego wytwarzania pary, zaprojektowane z myślą o fachowych kuchniach gastronomicznych. Dzięki obfitej...
Piec konwekcyjno-parowy RETIGO O 1221 ig PLUS to postępowe urządzenie gazowe, wykonane z myślą o mistrzowskich kuchniach gastronomicznych, które potrzebują sprzętu o obfitych mocach przerobowych....
Naboje są jednorazowego stosowania. Wykonanie ze stali rdzoodpornej sprawia, że nadają się do recyklingu. Naboje są uniwersalne i nadają się do wszelkich typów syfonów do bitej śmietany. 5-letni...
Masz dosyć nudnych i mało wyrazistych mebli? Szukasz czegoś, od czego nie dałoby się oderwać wzroku? Postaw na serię stołów Riffeta i w końcu zacznij się wyróżniać! W jadalni najczęściej umieszcza...
Szafa chłodnicza REDFOX DRR 400G to niezawodne, innowacyjne urządzenie zaprojektowane do profesjonalnych zastosowań w gastronomii. Z przeszklonym frontem, wyśmienicie stanie na wysokości zadania w...
Szafa chłodnicza REDFOX DRR 400 GS jest niezbędnym sprzętem dla każdego profesjonalnego środowiska gastronomicznego, zapewniając idealną chłodniczą funkcjonalność w estetycznym i użytecznym...
Pionowy opiekacz gazowy GR-60 G (gyros, kebab) marki ROLLER GRILL. Wykonanie - stal nierdzewna. Urządzenie dedykowane do przyrządzania dużych sztuk mięsa, zwłaszcza specjalności kuchni greckiej –...
Maszyna do lodów włoskich RQMG33B od RESTO QUALITY to wszechstronne urządzenie, które oferuje produkcję trzech smaków lodów: dwóch podstawowych i jednego mixu. Jest to znakomite rozwiązanie dla...
Piec konwekcyjno-parowy O 623 i PLUS od RETIGO to nowoczesne urządzenie do gotowania, które łączy funkcjonalność i technologię dla mistrzowskiej kuchni. Dzięki różnorodności opcji gotowania, ten...
Wkład cieplny Cambro Camwarmer GN 1/2 zaprojektowany, aby wydłużyć czas przechowywania gorącej żywności w cieple. Starczy włożyć na płasko do gorącej kąpieli wodnej na 35 minut, a następnie...
Podstawa stworzona ze stali nierdzewnej, model MSDBD-3, to genialne rozwiązanie do piętrowania pieców konwekcyjno-parowych REDFOX slim 0611. Dzięki potężnej konstrukcji zezwala na zaoszczędzenie...