Patelnia elektryczna PE-025N do profesjonalnej gastronomii całkowicie wytwarzana ze stali rdzoodpornej. Objętość misy 37 l. Patelnia asygnowana najczęściej do smażenia kotletów. Jednak dzięki regulacji temperatury od 50 do 275oC odszuka szersze zastosowanie w kuchni. Grubość dna zagwarantuje równomierny rozkład temperatury.
standardowa, dostosowywana noga zezwala na wypoziomowanie urządzenia. Misa i pokrywa misy produkowane ze stali nierdzewnej kwasoodpornej AISI 304 - gwarantują utrzymanie wysokiego poziomu higieny.
Patelnia ma ręczny przechył misy (mechanizm zapadkowy), z zabezpieczeniem przed niekontrolowanym poruszeniem. Budowa zawiasu misy umożliwia ustawienie jej w każdym położeniu pod kątem w przedziale od 0 do 90o.
Uwaga:
artykuł na zamówienie. Czas realizacji ustalany przy składaniu zamówienia.