Patelnia gazowa PTG-025P do fachowej gastronomii w całości stworzona ze stali rdzoodpornej. Objętość misy 37 l. Patelnia asygnowana głównie do smażenia kotletów, placków ziemniaczanych. Do 300 placków ziemniaczanych na godzinę. Jednak dzięki regulacji temperatury od 50 do 275oC odnajdzie szersze użycie w kuchni. Grubość dna zapewnia równomierny rozkład temperatury.
solidna zabudowana podstawa gwarantuje jednostajne ustawienie urządzenia. Misa i pokrywa misy wytworzone ze stali rdzoodpornej kwasoodpornej AISI 304 - gwarantują utrzymanie wysokiego poziomu higieny.
Patelnia ma ręczny przechył misy do 45o przy pomocy korbki umiejscowionej na ściance czołowej patelni. Konstrukcja zawiasu misy zezwala na ustawienie jej w każdym położeniu pod kątem w przedziale od 0 do 90o.
Urządzenie ma zamontowane dysze na gaz ziemny G20. Dysze na gaz propan-butan dołączane na życzenie klienta gratis.
Uwaga:
artykuł na zamówienie. Czas realizacji ustalany przy składaniu zamówienia.