Patelnia elektryczna PE-025P do fachowej gastronomii w pełni wytworzona ze stali nierdzewnej. Objętość misy 37 l. Patelnia asygnowana typowo do smażenia kotletów. Jednak dzięki regulacji temperatury od 50 do 275oC odszuka szersze wykorzystanie w kuchni. Grubość dna gwarantuje równomierny rozkład temperatury.
konkretna zabudowana podstawa gwarantuje zrównoważone ustawienie urządzenia. Misa i pokrywa misy produkowane ze stali rdzoodpornej kwasoodpornej AISI 304 - zapewniają utrzymanie wysokiego poziomu higieny.
Patelnia ma ręczny przechył misy do 45o za pomocą korbki umiejscowionej na ściance czołowej patelni. Kompozycja zawiasu misy pozwala na ustawienie jej w każdym położeniu pod kątem w przedziale od 0 do 90o.
Uwaga:
artykuł na zamówienie. Czas realizacji ustalany przy składaniu zamówienia.