Elektroniczny 1-komorowy piec do pizzy Ideck 105.65 marki Moretti Forni. Wyprodukowany ze stali , a także matowej, czarnej blachy. Urządzenie proste w obsłudze dzięki uchwytowi wzdłuż całej szerokości komory, a także sprężynom domykającym drzwi. Specjalna perforowana powierzchnia ogniotrwała i gęste rozmieszczenie grubych części cieplnych wspaniałe i równomierne pieczenie. Piec zapewnia rewelacyjne pieczenie dla wszelkich rodzajów produktów. Znamionuje się wspaniałym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii. Polecany z reguły w pizzeriach, jak również innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach.
cechy artykułu:
-
technice Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczeni
-
technologia Dual-Power™ sterowanie mocą: dla rewelacyjnego wypieku pizzy i produktów z użyciem drożdży
-
technologia Smart-Baking®: procentowe sterowanie mocą grzałek górnych i dolnych bez wpływu na temperaturę w komorze
- opatentowany perforowany szamot gwarantujący perfekcyjną cyrkulację powietrza pod pizzą
- Oświetlenie halogenowe montowane we wnęce
-
Maksymalna temperatura robocza wynosi 450 °C
-
Sterowanie elektroniczne.
Możliwość dokupienia:
- okapu
- podstaw
- podstawy
- z prowadnicami na kołach
- podstawa z komorą rozrostu.
dodatkowe dane dostępne w Dziale Handlowym.
Uwaga:
artykuł na zamówienie. Czas kryteria ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie posiadają charakter podglądowy.