• Producent: Moretti Forni
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne
Elektroniczny 2-komorowy piec do pizzy Ideck 105.65 producenta Moretti Forni. Wytworzony ze stali oraz matowej, czarnej blachy. Urządzenie proste w obsłudze dzięki uchwytowi wzdłuż całej szerokości komory, a także sprężynom domykającym drzwi. Specjalna perforowana powierzchnia ogniotrwała i gęste rozmieszczenie grubych składników cieplnych wspaniałe i równomierne pieczenie. Piec zagwarantuje wspaniałe pieczenie dla wszystkich rodzajów produktów. Cechuje się genialnym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii. Rekomendowany głównie w pizzeriach, jak ponadto innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach.
parametry produktu:
  • technice Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczeni
  • technika Dual-Power™ sterowanie mocą: dla wspaniałego wypieku pizzy i produktów z zastosowaniem drożdży
  • technologia Smart-Baking®: procentowe sterowanie mocą grzałek górnych i dolnych bez wpływu na temperaturę w komorze
  • opatentowany perforowany szamot zapewniający genialną cyrkulację powietrza pod pizzą
  • Oświetlenie halogenowe montowane we wnęce
  • Maksymalna temperatura robocza wynosi 450 °C
  • Sterowanie elektroniczne.

Możliwość dokupienia:
  • okapu
  • podstaw
  • podstawy
  • z prowadnicami na kołach
  • podstawa z komorą rozrostu.

uzupełniające informacje przystępne w Dziale Handlowym.

Uwaga:

artykuł na zamówienie. Czas wymogi ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie posiadają charakter podglądowy.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne