Elektroniczny 2-komorowy piec do pizzy Ideck 105.65 producenta Moretti Forni. Wytworzony ze stali oraz matowej, czarnej blachy. Urządzenie proste w obsłudze dzięki uchwytowi wzdłuż całej szerokości komory, a także sprężynom domykającym drzwi. Specjalna perforowana powierzchnia ogniotrwała i gęste rozmieszczenie grubych składników cieplnych wspaniałe i równomierne pieczenie. Piec zagwarantuje wspaniałe pieczenie dla wszystkich rodzajów produktów. Cechuje się genialnym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii. Rekomendowany głównie w pizzeriach, jak ponadto innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach.
parametry produktu:
-
technice Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczeni
-
technika Dual-Power™ sterowanie mocą: dla wspaniałego wypieku pizzy i produktów z zastosowaniem drożdży
-
technologia Smart-Baking®: procentowe sterowanie mocą grzałek górnych i dolnych bez wpływu na temperaturę w komorze
- opatentowany perforowany szamot zapewniający genialną cyrkulację powietrza pod pizzą
- Oświetlenie halogenowe montowane we wnęce
-
Maksymalna temperatura robocza wynosi 450 °C
-
Sterowanie elektroniczne.
Możliwość dokupienia:
- okapu
- podstaw
- podstawy
- z prowadnicami na kołach
- podstawa z komorą rozrostu.
uzupełniające informacje przystępne w Dziale Handlowym.
Uwaga:
artykuł na zamówienie. Czas wymogi ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie posiadają charakter podglądowy.