• Producent: Moretti Forni
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne
Elektryczny 1-komorowy piec przelotowy do pizzy MFMT75ET1S marki Moretti Forni. Wytworzony ze stali i matowej, czarnej blachy. Urządzenie zostało zaopatrzone w dysze gorącego powietrza dla osiągnięcia najwyższej sprawności produkcyjnej. Piec zapewnia świetne pieczenie dla wszelkich rodzajów produktów: pizzy, pieczywa, ciast, a także wyrobów gastronomicznych. Nieprzeciętny do seryjnego i ciągłego pieczenia. Prędkości pieca zapewniają wysokie tempo produkcji, bezpieczeństwo operatora i sprawność techniczną czyniąc serię nad wyraz
wszechstronną. Cechuje się nieprzeciętnym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii i cichą pracą. Technika zaimplementowana w urządzeniach serieT jest aktualnie jedną z najszczególniej zaawansowanych na rynku. Polecany typowo w pizzeriach, jak także innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach.
parametry artykułu:
  • Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia
  • technologia Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii podczas przerw w pracy
  • System Eco-SmartBaking ogranicza zużycie energii choćby o 30%
  • technika Remote-Master - sterowanie online parametrami i programami pieca, ma licznik czasu włączenia.
  • Niezależne sterowanie temperaturą w 2 punktach kontrolnych z dokładnością do 1°C
  • niewielka ingerencja w pracę pieca – połóż pizzę na taśmę i nie dotykaj
  • Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technologii Cool - Around
  • Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technologii Adaptive-Power
  • samoczynne regulowanie mocy pieca uzależnione od wielkości załadunku
  • instynktowny panel sterowania zlokalizowany wdostępnym miejscu
  • doskonałe rozwiązanie do produkcji ciągłej
  • Weekly power on timer- tygodniowy timer załączenia, żeby piec był za każdym razem gotowy do pracy - optymalizuje czas pracy i zmniejsza koszty produkcji
  • SWING-IN/OUT SYSTEM specjalnie skonstruowane klapki z systemem samootwierania przy wjeździe pizzy do komory albo jej wyjeździe po upieczeniu, oraz samozamykania, gdy pizza jest wewnątrz pieca. Zapobiega to nadmiernej ucieczce ciepła z komory (dostępne tylko jako OPCJA)
  • posiada moduł Wi-Fi oraz port USB (Data-Feed System)
  • efektywność 1 komory: 48 pizz średnica 330 / h.

Możliwość dokupienia:
  • okapu
  • podstaw
  • podstawy z prowadnicami na kołach
  • podstawy z komorą rozrostu.

uzupełniające informacje przystępne w Dziale Handlowym.

Uwaga:

produkt na zamówienie. Czas wymogi ustalany przy składaniu zamówienia. Zdjęcia mają charakter podglądowy.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne