• Producent: Moretti Forni
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne
Elektroniczny 2-komorowy piec do pizzy Ideck 72.72 marki Moretti Forni. Wyprodukowany ze stali , a także matowej, czarnej blachy. Urządzenie proste w obsłudze dzięki uchwytowi wzdłuż całej szerokości komory i sprężynom domykającym drzwi. Specjalna perforowana powierzchnia ogniotrwała i gęste rozmieszczenie grubych komponentów grzewczych nadzwyczajne i równomierne pieczenie. Piec zapewnia nieprzeciętne pieczenie dla wszelkich rodzajów produktów. Znamionuje się rewelacyjnym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii. Rekomendowany z reguły w pizzeriach, jak w dodatku innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach.
atrybuty towaru:
  • technologii Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczeni
  • technologia Dual-Power™ sterowanie mocą: dla idealnego wypieku pizzy i produktów z użyciem drożdży
  • technika Smart-Baking®: procentowe sterowanie mocą grzałek górnych i dolnych bez wpływu na temperaturę w komorze
  • zastrzeżony perforowany szamot gwarantujący perfekcyjną cyrkulację powietrza pod pizzą
  • Oświetlenie halogenowe montowane we wnęce
  • Maksymalna temperatura robocza wynosi 450 °C
  • Sterowanie elektroniczne.

Możliwość dokupienia:
  • okapu
  • podstaw
  • podstawy
  • z prowadnicami na kołach
  • podstawa z komorą rozrostu.

uzupełniające dane przystępne w Dziale Handlowym.

Uwaga:

artykuł na zamówienie. Czas oczekiwania ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie posiadają charakter podglądowy.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne