Elektroniczny 2-komorowy piec do pizzy Ideck 72.72 marki Moretti Forni. Wyprodukowany ze stali , a także matowej, czarnej blachy. Urządzenie proste w obsłudze dzięki uchwytowi wzdłuż całej szerokości komory i sprężynom domykającym drzwi. Specjalna perforowana powierzchnia ogniotrwała i gęste rozmieszczenie grubych komponentów grzewczych nadzwyczajne i równomierne pieczenie. Piec zapewnia nieprzeciętne pieczenie dla wszelkich rodzajów produktów. Znamionuje się rewelacyjnym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii. Rekomendowany z reguły w pizzeriach, jak w dodatku innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach.
atrybuty towaru:
-
technologii Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczeni
-
technologia Dual-Power™ sterowanie mocą: dla idealnego wypieku pizzy i produktów z użyciem drożdży
-
technika Smart-Baking®: procentowe sterowanie mocą grzałek górnych i dolnych bez wpływu na temperaturę w komorze
- zastrzeżony perforowany szamot gwarantujący perfekcyjną cyrkulację powietrza pod pizzą
- Oświetlenie halogenowe montowane we wnęce
-
Maksymalna temperatura robocza wynosi 450 °C
-
Sterowanie elektroniczne.
Możliwość dokupienia:
- okapu
- podstaw
- podstawy
- z prowadnicami na kołach
- podstawa z komorą rozrostu.
uzupełniające dane przystępne w Dziale Handlowym.
Uwaga:
artykuł na zamówienie. Czas oczekiwania ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie posiadają charakter podglądowy.