Elektryczny 3-komorowy piec przelotowy do pizzy MFMT75ET3S firmy Moretti Forni. Wytwarzany ze stali oraz matowej, czarnej blachy. Urządzenie zostało wyposażone w dysze gorącego powietrza dla osiągnięcia najwyższej produktywności produkcyjnej. Piec zapewnia świetne pieczenie dla wszelkich rodzajów produktów: pizzy, pieczywa, ciast i wyrobów gastronomicznych. Świetny do seryjnego i ciągłego pieczenia. Szybkości pieca gwarantują wysokie tempo produkcji, bezpieczeństwo operatora i wydajność techniczną czyniąc linię nad wyraz
wszechstronną. Cechuje się idealnym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii i cichą pracą. Technika zaimplementowana w urządzeniach serieT jest obecnie jedną z najszczególniej innowacyjnych na rynku. Sugerowany przede wszystkim w pizzeriach, jak też innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach.
cechy produktu:
-
technice Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia
-
technologia Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii podczas przerw w pracy
-
System Eco-SmartBaking obniża zużycie energii nawet o 30%
-
technika Remote-Master - sterowanie online parametrami i programami pieca, ma licznik czasu włączenia.
-
Niezależne sterowanie temperaturą w 2 punktach kontrolnych z precyzyjnością do 1°C
-
nieduża ingerencja w pracę pieca – połóż pizzę na taśmę i nie dotykaj
-
Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technologii Cool - Around
-
Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technice Adaptive-Power
-
samoczynne regulowanie mocy pieca uzależnione od wielkości załadunku
-
intuicyjny panel sterowania zlokalizowany wprzystępnym miejscu
-
rewelacyjne rozwiązanie do produkcji ciągłej
-
Weekly power on timer- tygodniowy timer załączenia, by piec był za każdym razem gotowy do pracy - optymalizuje czas pracy i zniża koszty produkcji
-
SWING-IN/OUT SYSTEM specjalnie skonstruowane klapki z systemem samootwierania przy wjeździe pizzy do komory albo jej wyjeździe po upieczeniu, oraz samozamykania, gdy pizza jest we wnętrzu pieca. Zapobiega to nadmiernej ucieczce ciepła z komory (przystępne tylko jako OPCJA)
-
posiada moduł Wi-Fi oraz port USB (Data-Feed System)
-
produktywność 1 komory: 48 pizz średnica 330 / h.
Możliwość dokupienia:
- okapu
- podstaw
- podstawy z prowadnicami na kołach
- podstawy z komorą rozrostu.
dopełniające informacje dostępne w Dziale Handlowym.
Uwaga:
artykuł na zamówienie. Czas wymagania ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie mają charakter podglądowy.