Elektryczny 2-komorowy piec przelotowy do pizzy MFMT64E2 firmy Moretti Forni. Wykonany ze stali oraz matowej, czarnej blachy. Urządzenie zostało wyposażone w dysze gorącego powietrza dla osiągnięcia najwyższej sprawności produkcyjnej. Piec gwarantuje idealne pieczenie dla wszystkich rodzajów produktów: pizzy, pieczywa, ciast, a także wyrobów gastronomicznych. Rewelacyjny do seryjnego i ciągłego pieczenia. Prędkości pieca zapewniają wysokie tempo produkcji, bezpieczeństwo operatora i wydajność technologiczną czyniąc serię niezwykle
wszechstronną. Znamionuje się nieprzeciętnym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii i cichą pracą. Technologia zaimplementowana w urządzeniach serieT jest obecnie jedną z najmocniej progresywnych na rynku. Polecany najczęściej w pizzeriach, jak również innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach.
atrybuty towaru:
-
technologii Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia
-
technologia Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii w trakcie przerw w pracy
-
System Eco-SmartBaking obniża zużycie energii choćby o 30%
-
technologia Remote-Master - sterowanie online parametrami i programami pieca, ma licznik czasu włączenia.
-
Niezależne sterowanie temperaturą w 2 punktach kontrolnych z precyzyjnością do 1°C
-
drobna ingerencja w pracę pieca – połóż pizzę na taśmę i nie dotykaj
-
Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technice Cool - Around
-
Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technice Adaptive-Power
-
automatyczne regulowanie mocy pieca uzależnione od wielkości załadunku
-
Piec nagrzewa się do temperatury roboczej w 15 minut
-
intuicyjny panel sterowania zlokalizowany wdostępnym miejscu
-
nadzwyczajne rozwiązanie do produkcji ciągłej
-
Weekly power on timer- tygodniowy timer załączenia, żeby piec był za każdym razem gotowy do pracy - optymalizuje czas pracy i ogranicza koszty produkcji
-
SWING-IN/OUT SYSTEM specjalnie skonstruowane klapki z systemem samootwierania przy wjeździe pizzy do komory albo jej wyjeździe po upieczeniu, oraz samozamykania, gdy pizza jest w środku pieca. Zapobiega to nadmiernej ucieczce ciepła z komory (przystępne tylko jako OPCJA)
-
posiada moduł Wi-Fi i port USB (Data-Feed System)
-
produktywność 1 komory: 25 pizz średnica 330 / h.
Możliwość dokupienia:
- okapu
- podstaw
- podstawy z prowadnicami na kołach
- podstawy z komorą rozrostu.
dodatkowe informacje przystępne w Dziale Handlowym.
Uwaga:
artykuł na zamówienie. Czas oczekiwania ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie mają charakter podglądowy.