• Producent: Moretti Forni
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne
Elektryczny 2-komorowy piec przelotowy do pizzy MFMT64E2 firmy Moretti Forni. Wykonany ze stali oraz matowej, czarnej blachy. Urządzenie zostało wyposażone w dysze gorącego powietrza dla osiągnięcia najwyższej sprawności produkcyjnej. Piec gwarantuje idealne pieczenie dla wszystkich rodzajów produktów: pizzy, pieczywa, ciast, a także wyrobów gastronomicznych. Rewelacyjny do seryjnego i ciągłego pieczenia. Prędkości pieca zapewniają wysokie tempo produkcji, bezpieczeństwo operatora i wydajność technologiczną czyniąc serię niezwykle
wszechstronną. Znamionuje się nieprzeciętnym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii i cichą pracą. Technologia zaimplementowana w urządzeniach serieT jest obecnie jedną z najmocniej progresywnych na rynku. Polecany najczęściej w pizzeriach, jak również innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach.
atrybuty towaru:
  • technologii Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia
  • technologia Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii w trakcie przerw w pracy
  • System Eco-SmartBaking obniża zużycie energii choćby o 30%
  • technologia Remote-Master - sterowanie online parametrami i programami pieca, ma licznik czasu włączenia.
  • Niezależne sterowanie temperaturą w 2 punktach kontrolnych z precyzyjnością do 1°C
  • drobna ingerencja w pracę pieca – połóż pizzę na taśmę i nie dotykaj
  • Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technice Cool - Around
  • Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technice Adaptive-Power
  • automatyczne regulowanie mocy pieca uzależnione od wielkości załadunku
  • Piec nagrzewa się do temperatury roboczej w 15 minut
  • intuicyjny panel sterowania zlokalizowany wdostępnym miejscu
  • nadzwyczajne rozwiązanie do produkcji ciągłej
  • Weekly power on timer- tygodniowy timer załączenia, żeby piec był za każdym razem gotowy do pracy - optymalizuje czas pracy i ogranicza koszty produkcji
  • SWING-IN/OUT SYSTEM specjalnie skonstruowane klapki z systemem samootwierania przy wjeździe pizzy do komory albo jej wyjeździe po upieczeniu, oraz samozamykania, gdy pizza jest w środku pieca. Zapobiega to nadmiernej ucieczce ciepła z komory (przystępne tylko jako OPCJA)
  • posiada moduł Wi-Fi i port USB (Data-Feed System)
  • produktywność 1 komory: 25 pizz średnica 330 / h.

Możliwość dokupienia:
  • okapu
  • podstaw
  • podstawy z prowadnicami na kołach
  • podstawy z komorą rozrostu.

dodatkowe informacje przystępne w Dziale Handlowym.

Uwaga:

artykuł na zamówienie. Czas oczekiwania ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie mają charakter podglądowy.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne