Elektroniczny 2-komorowy piec do pizzy Ideck 65.105 firmy Moretti Forni. Tworzony ze stali oraz matowej, czarnej blachy. Urządzenie proste w obsłudze dzięki uchwytowi wzdłuż całej szerokości komory i sprężynom domykającym drzwi. Specjalna perforowana powierzchnia ogniotrwała i gęste rozmieszczenie grubych składników grzewczych nieprzeciętne i równomierne pieczenie. Piec zapewnia doskonałe pieczenie dla wszelkich rodzajów produktów. Znamionuje się nieprzeciętnym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii. Polecany przeważnie w pizzeriach, jak ponadto innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach.
parametry artykułu:
-
technice Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczeni
-
technika Dual-Power™ sterowanie mocą: dla idealnego wypieku pizzy i produktów z użyciem drożdży
-
technika Smart-Baking®: procentowe sterowanie mocą grzałek górnych i dolnych bez wpływu na temperaturę w komorze
- zastrzeżony perforowany szamot zapewniający genialną cyrkulację powietrza pod pizzą
- Oświetlenie halogenowe montowane we wnęce
-
Maksymalna temperatura robocza wynosi 450 °C
-
Sterowanie elektroniczne.
Możliwość dokupienia:
- okapu
- podstaw
- podstawy
- z prowadnicami na kołach
- podstawa z komorą rozrostu.
dodatkowe informacje przystępne w Dziale Handlowym.
Uwaga:
towar na zamówienie. Czas oczekiwania ustalany przy składaniu zamówienia. Zdjęcia posiadają charakter podglądowy.