• Producent: Moretti Forni
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne
Elektroniczny 2-komorowy piec do pizzy Ideck 65.105 firmy Moretti Forni. Tworzony ze stali oraz matowej, czarnej blachy. Urządzenie proste w obsłudze dzięki uchwytowi wzdłuż całej szerokości komory i sprężynom domykającym drzwi. Specjalna perforowana powierzchnia ogniotrwała i gęste rozmieszczenie grubych składników grzewczych nieprzeciętne i równomierne pieczenie. Piec zapewnia doskonałe pieczenie dla wszelkich rodzajów produktów. Znamionuje się nieprzeciętnym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii. Polecany przeważnie w pizzeriach, jak ponadto innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach.
parametry artykułu:
  • technice Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczeni
  • technika Dual-Power™ sterowanie mocą: dla idealnego wypieku pizzy i produktów z użyciem drożdży
  • technika Smart-Baking®: procentowe sterowanie mocą grzałek górnych i dolnych bez wpływu na temperaturę w komorze
  • zastrzeżony perforowany szamot zapewniający genialną cyrkulację powietrza pod pizzą
  • Oświetlenie halogenowe montowane we wnęce
  • Maksymalna temperatura robocza wynosi 450 °C
  • Sterowanie elektroniczne.

Możliwość dokupienia:
  • okapu
  • podstaw
  • podstawy
  • z prowadnicami na kołach
  • podstawa z komorą rozrostu.

dodatkowe informacje przystępne w Dziale Handlowym.

Uwaga:

towar na zamówienie. Czas oczekiwania ustalany przy składaniu zamówienia. Zdjęcia posiadają charakter podglądowy.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne