• Producent: Moretti Forni
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne
Elektryczny 2-komorowy piec przelotowy do pizzy MFMT75ET2S firmy Moretti Forni. Stworzony ze stali , a także matowej, czarnej blachy. Urządzenie zostało wyposażone w dysze gorącego powietrza dla osiągnięcia najwyższej sprawności produkcyjnej. Piec zapewnia perfekcyjne pieczenie dla wszelkich rodzajów produktów: pizzy, pieczywa, ciast oraz wyrobów gastronomicznych. Doskonały do seryjnego i ciągłego pieczenia. Prędkości pieca gwarantują wysokie tempo produkcji, bezpieczeństwo operatora i sprawność technologiczną czyniąc kolekcję wyjątkowo
wszechstronną. Znamionuje się nadzwyczajnym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii i cichą pracą. Technologia zaimplementowana w urządzeniach serieT jest aktualnie jedną z najistotniej zaawansowanych na rynku. Polecany najczęściej w pizzeriach, jak na dodatek innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach.
parametry artykułu:
  • technologii Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia
  • technologia Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii podczas przerw w pracy
  • System Eco-SmartBaking ogranicza zużycie energii choćby o 30%
  • technologia Remote-Master - sterowanie online parametrami i programami pieca, ma licznik czasu włączenia.
  • Niezależne sterowanie temperaturą w 2 punktach kontrolnych z starannością do 1°C
  • niewielka ingerencja w pracę pieca – połóż pizzę na taśmę i nie dotykaj
  • Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technologii Cool - Around
  • Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technologii Adaptive-Power
  • automatyczne regulowanie mocy pieca uzależnione od wielkości załadunku
  • instynktowny panel sterowania zlokalizowany wprzystępnym miejscu
  • nieprzeciętne rozwiązanie do produkcji ciągłej
  • Weekly power on timer- tygodniowy timer załączenia, aby piec był zawsze gotowy do pracy - optymalizuje czas pracy i zniża koszty produkcji
  • SWING-IN/OUT SYSTEM specjalnie skonstruowane klapki z systemem samootwierania przy wjeździe pizzy do komory albo jej wyjeździe po upieczeniu, oraz samozamykania, gdy pizza jest we wnętrzu pieca. Zapobiega to nadmiernej ucieczce ciepła z komory (przystępne tylko jako OPCJA)
  • ma moduł Wi-Fi, a także port USB (Data-Feed System)
  • sprawność 1 komory: 48 pizz średnica 330 / h.

Możliwość dokupienia:
  • okapu
  • podstaw
  • podstawy z prowadnicami na kołach
  • podstawy z komorą rozrostu.

uzupełniające dane dostępne w Dziale Handlowym.

Uwaga:

towar na zamówienie. Czas wymagania ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie posiadają charakter podglądowy.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne