Elektroniczny 1-komorowy piec do pizzy Ideck 60.60 firmy Moretti Forni. Wykonany ze stali i matowej, czarnej blachy. Urządzenie proste w obsłudze dzięki uchwytowi wzdłuż całej szerokości komory i sprężynom domykającym drzwi. Specjalna perforowana powierzchnia ogniotrwała i gęste rozmieszczenie grubych składników grzewczych nieprzeciętne i równomierne pieczenie. Piec zapewnia świetne pieczenie dla wszystkich rodzajów produktów. Charakteryzuje się wyśmienitym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii. Rekomendowany najczęściej w pizzeriach, jak w dodatku innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach.
cechy artykułu:
-
technologii Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczeni
-
technika Dual-Power™ sterowanie mocą: dla doskonałego wypieku pizzy i produktów z zastosowaniem drożdży
-
technologia Smart-Baking®: procentowe sterowanie mocą grzałek górnych i dolnych bez wpływu na temperaturę w komorze
- zastrzeżony perforowany szamot gwarantujący świetną cyrkulację powietrza pod pizzą
- Oświetlenie halogenowe montowane we wnęce
-
Maksymalna temperatura robocza wynosi 450 °C
-
Sterowanie elektroniczne.
Możliwość dokupienia:
- okapu
- podstaw
- podstawy
- z prowadnicami na kołach
- podstawa z komorą rozrostu.
dodatkowe informacje przystępne w Dziale Handlowym.
Uwaga:
produkt na zamówienie. Czas wymagania ustalany przy składaniu zamówienia. Zdjęcia mają charakter podglądowy.