Manualny 1-komorowy piec do pizzy Ideck 60.60 firmy Moretti Forni. Wytwarzany ze stali oraz matowej, czarnej blachy. Urządzenie proste w obsłudze dzięki uchwytowi wzdłuż całej szerokości komory i sprężynom domykającym drzwi. Specjalna perforowana powierzchnia ogniotrwała i gęste rozmieszczenie grubych komponentów cieplnych perfekcyjne i równomierne pieczenie. Piec zagwarantuje wyśmienite pieczenie dla wszystkich rodzajów produktów. Znamionuje się znakomitym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii. Polecany przeważnie w pizzeriach, jak dodatkowo innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach.
cechy towaru:
-
Mechaniczna kontrola dwóch termostatów temperatury wewnętrznej komory zagwarantuje równowagę między perfekcyjną skutecznością a maksymalną prostotą obsługi.
- opatentowany perforowany szamot gwarantujący idealną cyrkulację powietrza pod pizzą
- Oświetlenie halogenowe montowane we wnęce
-
Maksymalna temperatura robocza wynosi 450 °C
-
Sterowanie manualne.
Możliwość dokupienia:
- okapu
- podstaw
- podstawy
- z prowadnicami na kołach
- podstawa z komorą rozrostu.
dopełniające dane dostępne w Dziale Handlowym.
Uwaga:
artykuł na zamówienie. Czas oczekiwania ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie posiadają charakter podglądowy.