• Producent: Moretti Forni
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne
Elektroniczny 1-komorowy piec do pizzy Ideck 65.105 producenta Moretti Forni. Tworzony ze stali i matowej, czarnej blachy. Urządzenie proste w obsłudze dzięki uchwytowi wzdłuż całej szerokości komory i sprężynom domykającym drzwi. Specjalna perforowana powierzchnia ogniotrwała i gęste rozmieszczenie grubych komponentów cieplnych wyśmienite i równomierne pieczenie. Piec zapewnia świetne pieczenie dla wszelkich rodzajów produktów. Charakteryzuje się perfekcyjnym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii. Polecany przeważnie w pizzeriach, jak ponadto innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach.
atrybuty produktu:
  • technologii Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczeni
  • technika Dual-Power™ sterowanie mocą: dla świetnego wypieku pizzy i produktów z użyciem drożdży
  • technika Smart-Baking®: procentowe sterowanie mocą grzałek górnych i dolnych bez wpływu na temperaturę w komorze
  • zastrzeżony perforowany szamot zapewniający nadzwyczajną cyrkulację powietrza pod pizzą
  • Oświetlenie halogenowe montowane we wnęce
  • Maksymalna temperatura robocza wynosi 450 °C
  • Sterowanie elektroniczne.

Możliwość dokupienia:
  • okapu
  • podstaw
  • podstawy
  • z prowadnicami na kołach
  • podstawa z komorą rozrostu.

uzupełniające informacje dostępne w Dziale Handlowym.

Uwaga:

towar na zamówienie. Czas oczekiwania ustalany przy składaniu zamówienia. Zdjęcia mają charakter podglądowy.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne