Piec do pizzy 1-komorowy S100 Icon z okapem i komorą rozrostu marki Moretti Forni. SeriaS ICON znamionuje się kultowym i postępowym designem, dzięki czemu wyśmienicie zespala się z wnętrzem restauracji. Wybrane materiały, takie jak „Wykończenie ICON” i drewno dębowe do uchwytów drzwi dodają urządzeniu elegancji i szyku. Okap o objętości zwiększonej o 32% w porównaniu z okapem z seriiS evolution jest czarny i ma nowe logo z rezultatem Cortena. Ekran kontrolny TFT w wersji ICON typu „shadow”. Dzięki mniejszego natężenia światła jest jeszcze bardziej zintegrowany z nową estetyką. Zdejmowana osłona okrywająca koła udoskonala estetykę i ujednolica wygląd pieca. Równocześnie zapewniony jest dostęp usprawniający instalację oraz czyszczenie i konserwację.
właściwości towaru:
-
Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia
-
technologia Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii podczas przerw w pracy
-
Remote-Master Technology - sterowanie online parametrami i programami pieca, licznik czasu włączenia. Zdalne zarządzanie potencjalnymi problemami w różnych lokalizacjach.
-
Adaptive-Power Technology - personalizuje proces pieczenia według produktu. 30% oszczędności energii i o 20% szybsze pieczenie.
- Metronom® Technology - optymalizowane zarządzanie rytmem pracy i strefami pieczenia
-
Multi-Timer® Technology - kontroluje czas w 6 obszarach pieczenia
-
Fource® Technology - umożliwia zmniejszenie zainstalowanej mocy o 20%, przy jednoczesnym zachowaniu dostępnej mocy i nadzwyczajnej skuteczności pieczenia. Dzięki temu piec może zostać zainstalowany w lokalach z brakiem dostępu do stosownej mocy. Zagwarantuje na dodatek uzupełniające 5% oszczędności energii w stosunku do ogólnego zużycia w liniiS
-
Split-Booster® Technology - pozwala na powiększenie o 20% mocy góry i dołu
-
Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technice Cool - Around
-
Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technice Power-Booster
- Delta-Power - równomierne wypiekanie, bez konieczności obracania produktu
- Power-Cleaning System - Funkcja pyrolizy programowana na koniec dnia w celu nieskomplikowanego i sprawnego usunięcia wszelkich pozostałości tłuszczu
- i brudu z powierzchni pieczenia
- Half-Load Technology - pozwala na użycie tylko połowy komory w czasie mniejszego natężenia ruchu, dezaktywując elementy cieplne z przodu pieca. Zmniejsza się tym samym zużycie energii
- posiada moduł Wi-Fi, a także port USB (Data-Feed System).
Możliwość dokupienia podstaw.
dopełniające dane dostępne w Dziale Handlowym.
Uwaga:
artykuł na zamówienie. Czas kryteria ustalany przy składaniu zamówienia. Zdjęcia mają charakter podglądowy.