Piec do pizzy 1-komorowy S105 Icon z okapem i komorą rozrostu nawilżaną firmy Moretti Forni. SeriaS ICON znamionuje się kultowym i nowoczesnym designem, dzięki czemu doskonale konsoliduje się z wnętrzem restauracji. Wybrane materiały, takie jak „Wykończenie ICON” i drewno dębowe do uchwytów drzwi dodają urządzeniu elegancji i szyku. Okap o objętości zwiększonej o 32% w porównaniu z okapem z liniiS evolution jest czarny i ma świeże logo z wynikiem Cortena. Ekran kontrolny TFT w wersji ICON typu „shadow”. Dzięki mniejszego natężenia światła jest jeszcze bardziej zintegrowany z nową estetyką. Zdejmowana osłona okrywająca koła udoskonala estetykę i ujednolica wygląd pieca. Jednocześnie zapewniony jest dostęp usprawniający instalację, a także czyszczenie i konserwację.
parametry produktu:
-
Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia
-
technika Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii podczas przerw w pracy
-
Remote-Master Technology - sterowanie online parametrami i programami pieca, licznik czasu włączenia. Zdalne zarządzanie potencjalnymi problemami w najróżniejszych lokalizacjach.
-
Adaptive-Power Technology - personalizuje proces pieczenia według towaru. 30% oszczędności energii i o 20% szybsze pieczenie.
- Metronom® Technology - optymalizowane zarządzanie rytmem pracy i strefami pieczenia
-
Multi-Timer® Technology - pilnuje czas w 6 obszarach pieczenia
-
Fource® Technology - pozwala na zmniejszenie zainstalowanej mocy o 20%, przy jednoczesnym zachowaniu dostępnej mocy i idealnej wydajności pieczenia. Dzięki czemu piec może zostać zainstalowany w lokalach z brakiem dostępu do odpowiedniej mocy. Zagwarantuje dodatkowo dodatkowe 5% oszczędności energii w stosunku do ogólnego zużycia w seriiS
-
Split-Booster® Technology - zezwala na powiększenie o 20% mocy góry i dołu
-
Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technologii Cool - Around
-
Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technice Power-Booster
- Delta-Power - równomierne wypiekanie, bez konieczności obracania artykułu
- Power-Cleaning System - Funkcja pyrolizy programowana na koniec dnia w celu łatwego i produktywnego usunięcia wszelkich pozostałości tłuszczu
- i brudu z powierzchni pieczenia
- Half-Load Technology - pozwala na wykorzystanie tylko połowy komory w czasie mniejszego natężenia ruchu, dezaktywując części cieplne z przodu pieca. Zmniejsza się tym samym zużycie energii
- ma moduł Wi-Fi i port USB (Data-Feed System).
Możliwość dokupienia podstaw.
dopełniające informacje przystępne w Dziale Handlowym.
Uwaga:
towar na zamówienie. Czas oczekiwania ustalany przy składaniu zamówienia. Zdjęcia mają charakter podglądowy.