• Producent: Moretti Forni
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne
Piec do pizzy 1-komorowy S105 evolution z okapem i bazą marki Moretti Forni. SeriaS evolution charakteryzuje się „wykończeniem STALOWYM” o czystym i stylowym wyglądzie, funkcjonalnym w użyciu i praktycznym we wszystkich swych funkcjach. Drzwi wspaniale wyważone, przystępne w obsłudze, bez obciążenia dla operatora. Pokaźne szkło gwarantuje znakomitą widoczność w trakcie pieczenia. Zaimplementowano specjalny materiał izolacyjny o wysokiej gęstości, zatrzymując ciepło w piecu.
parametry artykułu:
  • Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia
  • technika Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii podczas przerw w pracy
  • Remote-Master Technology - sterowanie online parametrami i programami pieca, licznik czasu włączenia. Zdalne zarządzanie potencjalnymi problemami w najróżniejszych lokalizacjach.
  • Adaptive-Power Technology - personalizuje proces pieczenia według produktu. 30% oszczędności energii i o 20% szybsze pieczenie.
  • Metronom® Technology - optymalizowane zarządzanie rytmem pracy i strefami pieczenia
  • Multi-Timer® Technology - nadzoruje czas w 6 obszarach pieczenia
  • Fource® Technology - umożliwia zmniejszenie zainstalowanej mocy o 20%, przy jednoczesnym zachowaniu dostępnej mocy i doskonałej efektywności pieczenia. Dzięki temu piec może zostać zainstalowany w lokalach z brakiem dostępu do odpowiedniej mocy. Zapewnia również dodatkowe 5% oszczędności energii w stosunku do ogólnego zużycia w kolekcjiS
  • Split-Booster® Technology - umożliwia zwiększenie o 20% mocy góry i dołu
  • Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technologii Cool - Around
  • Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technologii Power-Booster
  • Delta-Power - równomierne wypiekanie, bez konieczności obracania towaru
  • Power-Cleaning System - Funkcja pyrolizy programowana na koniec dnia w celu łatwego i efektywnego usunięcia wszystkich pozostałości tłuszczu
  • i brudu z powierzchni pieczenia
  • Half-Load Technology - pozwala na użycie tylko połowy komory w czasie mniejszego natężenia ruchu, dezaktywując elementy grzewcze z przodu pieca. Zmniejsza się tym samym zużycie energii
  • ma moduł Wi-Fi i port USB (Data-Feed System).

Możliwość dokupienia podstaw.

uzupełniające informacje przystępne w Dziale Handlowym.

Uwaga:

towar na zamówienie. Czas wymogi ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie mają charakter podglądowy.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne