• Producent: Moretti Forni
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne
Piec do pizzy 1-komorowy S120 evolution z okapem i bazą marki Moretti Forni. SeriaS evolution znamionuje się „wykończeniem STALOWYM” o czystym i wysmakowanym wyglądzie, ergonomicznym w użyciu i użytecznym we wszelkich swoich funkcjach. Drzwi nieprzeciętnie wyważone, proste w obsłudze, bez obciążenia dla operatora. Wielkie szkło zapewnia idealną widoczność podczas pieczenia. Zaimplementowano specjalny materiał izolacyjny o wysokiej gęstości, zatrzymując ciepło w piecu.
parametry artykułu:
  • Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia
  • technologia Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii podczas przerw w pracy
  • Remote-Master Technology - sterowanie online parametrami i programami pieca, licznik czasu włączenia. Zdalne zarządzanie potencjalnymi problemami w zróżnicowanych lokalizacjach.
  • Adaptive-Power Technology - personalizuje cykl pieczenia według towaru. 30% oszczędności energii i o 20% szybsze pieczenie.
  • Metronom® Technology - optymalizowane zarządzanie rytmem pracy i strefami pieczenia
  • Multi-Timer® Technology - monitoruje czas w 6 obszarach pieczenia
  • Fource® Technology - zezwala na zmniejszenie zainstalowanej mocy o 20%, przy jednoczesnym zachowaniu przystępnej mocy i wyśmienitej skuteczności pieczenia. Dzięki czemu piec może zostać zainstalowany w lokalach z brakiem dostępu do trafnej mocy. Zagwarantuje także dopełniające 5% oszczędności energii w stosunku do ogólnego zużycia w kolekcjiS
  • Split-Booster® Technology - zezwala na powiększenie o 20% mocy góry i dołu
  • Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technice Cool - Around
  • Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technice Power-Booster
  • Delta-Power - równomierne wypiekanie, bez konieczności obracania towaru
  • Power-Cleaning System - Funkcja pyrolizy programowana na koniec dnia w celu nietrudnego i efektywnego usunięcia wszystkich pozostałości tłuszczu
  • i brudu z powierzchni pieczenia
  • Half-Load Technology - pozwala na wykorzystanie tylko połowy komory w czasie mniejszego natężenia ruchu, dezaktywując elementy grzejne z przodu pieca. Ogranicza się tym samym zużycie energii
  • ma moduł Wi-Fi, a także port USB (Data-Feed System).

Możliwość dokupienia podstaw.

dopełniające dane przystępne w Dziale Handlowym.

Uwaga:

towar na zamówienie. Czas wymagania ustalany przy składaniu zamówienia. Zdjęcia posiadają charakter podglądowy.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne