Elektroniczny 2-komorowy piec do pizzy Ideck 60.60 producenta Moretti Forni. Tworzony ze stali i matowej, czarnej blachy. Urządzenie proste w obsłudze dzięki uchwytowi wzdłuż całej szerokości komory i sprężynom domykającym drzwi. Specjalna perforowana powierzchnia ogniotrwała i gęste rozmieszczenie grubych składników grzewczych nadzwyczajne i równomierne pieczenie. Piec gwarantuje idealne pieczenie dla wszelkich rodzajów produktów. Charakteryzuje się świetnym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii. Polecany przede wszystkim w pizzeriach, jak jeszcze innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach.
atrybuty artykułu:
-
technologii Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczeni
-
technologia Dual-Power™ sterowanie mocą: dla wspaniałego wypieku pizzy i produktów z zastosowaniem drożdży
-
technika Smart-Baking®: procentowe sterowanie mocą grzałek górnych i dolnych bez wpływu na temperaturę w komorze
- zastrzeżony perforowany szamot gwarantujący perfekcyjną cyrkulację powietrza pod pizzą
- Oświetlenie halogenowe montowane we wnęce
-
Maksymalna temperatura robocza wynosi 450 °C
-
Sterowanie elektroniczne.
Możliwość dokupienia:
- okapu
- podstaw
- podstawy
- z prowadnicami na kołach
- podstawa z komorą rozrostu.
dodatkowe informacje dostępne w Dziale Handlowym.
Uwaga:
towar na zamówienie. Czas wymagania ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie posiadają charakter podglądowy.