• Producent: Moretti Forni
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne
Elektroniczny 2-komorowy piec do pizzy Ideck 60.60 producenta Moretti Forni. Tworzony ze stali i matowej, czarnej blachy. Urządzenie proste w obsłudze dzięki uchwytowi wzdłuż całej szerokości komory i sprężynom domykającym drzwi. Specjalna perforowana powierzchnia ogniotrwała i gęste rozmieszczenie grubych składników grzewczych nadzwyczajne i równomierne pieczenie. Piec gwarantuje idealne pieczenie dla wszelkich rodzajów produktów. Charakteryzuje się świetnym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii. Polecany przede wszystkim w pizzeriach, jak jeszcze innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach.
atrybuty artykułu:
  • technologii Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczeni
  • technologia Dual-Power™ sterowanie mocą: dla wspaniałego wypieku pizzy i produktów z zastosowaniem drożdży
  • technika Smart-Baking®: procentowe sterowanie mocą grzałek górnych i dolnych bez wpływu na temperaturę w komorze
  • zastrzeżony perforowany szamot gwarantujący perfekcyjną cyrkulację powietrza pod pizzą
  • Oświetlenie halogenowe montowane we wnęce
  • Maksymalna temperatura robocza wynosi 450 °C
  • Sterowanie elektroniczne.

Możliwość dokupienia:
  • okapu
  • podstaw
  • podstawy
  • z prowadnicami na kołach
  • podstawa z komorą rozrostu.

dodatkowe informacje dostępne w Dziale Handlowym.

Uwaga:

towar na zamówienie. Czas wymagania ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie posiadają charakter podglądowy.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne