Manualny 2-komorowy piec do pizzy Ideck 60.60 firmy Moretti Forni. Wytwarzany ze stali oraz matowej, czarnej blachy. Urządzenie proste w obsłudze dzięki uchwytowi wzdłuż całej szerokości komory i sprężynom domykającym drzwi. Specjalna perforowana powierzchnia ogniotrwała i gęste rozmieszczenie grubych składników grzewczych doskonałe i równomierne pieczenie. Piec zapewnia wspaniałe pieczenie dla wszystkich rodzajów produktów. Znamionuje się znakomitym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii. Rekomendowany przede wszystkim w pizzeriach, jak też innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach.
parametry artykułu:
Możliwość dokupienia:
- okapu
- podstaw
- podstawy
- z prowadnicami na kołach
- podstawa z komorą rozrostu.
uzupełniające informacje dostępne w Dziale Handlowym.
Uwaga:
towar na zamówienie. Czas wymagania ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie posiadają charakter podglądowy.