• Producent: Moretti Forni
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne
Manualny 2-komorowy piec do pizzy Ideck 60.60 firmy Moretti Forni. Wytwarzany ze stali oraz matowej, czarnej blachy. Urządzenie proste w obsłudze dzięki uchwytowi wzdłuż całej szerokości komory i sprężynom domykającym drzwi. Specjalna perforowana powierzchnia ogniotrwała i gęste rozmieszczenie grubych składników grzewczych doskonałe i równomierne pieczenie. Piec zapewnia wspaniałe pieczenie dla wszystkich rodzajów produktów. Znamionuje się znakomitym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii. Rekomendowany przede wszystkim w pizzeriach, jak też innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach.
parametry artykułu:
  • Mechaniczna kontrola dwóch termostatów temperatury wewnętrznej komory gwarantuje równowagę między genialną wydajnością a maksymalną prostotą obsługi.
  • opatentowany perforowany szamot zapewniający idealną cyrkulację powietrza pod pizzą
  • Oświetlenie halogenowe montowane we wnęce
  • Maksymalna temperatura robocza wynosi 450 °C
  • Sterowanie manualne.

Możliwość dokupienia:
  • okapu
  • podstaw
  • podstawy
  • z prowadnicami na kołach
  • podstawa z komorą rozrostu.

uzupełniające informacje dostępne w Dziale Handlowym.

Uwaga:

towar na zamówienie. Czas wymagania ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie posiadają charakter podglądowy.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne