• Producent: Moretti Forni
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne
Manualny 2-komorowy piec do pizzy Ideck 65.105 firmy Moretti Forni. Produkowany ze stali i matowej, czarnej blachy. Urządzenie proste w obsłudze dzięki uchwytowi wzdłuż całej szerokości komory oraz sprężynom domykającym drzwi. Specjalna perforowana powierzchnia ogniotrwała i gęste rozmieszczenie grubych elementów grzejnych nadzwyczajne i równomierne pieczenie. Piec gwarantuje wspaniałe pieczenie dla wszystkich rodzajów produktów. Charakteryzuje się wspaniałym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii. Sugerowany z zasady w pizzeriach, jak dodatkowo innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach.
cechy towaru:
  • Mechaniczna kontrola dwóch termostatów temperatury wewnętrznej komory zagwarantuje równowagę pomiędzy genialną skutecznością a maksymalną prostotą obsługi.
  • opatentowany perforowany szamot zapewniający świetną cyrkulację powietrza pod pizzą
  • Oświetlenie halogenowe montowane we wnęce
  • Maksymalna temperatura robocza wynosi 450 °C
  • Sterowanie manualne.

Możliwość dokupienia:
  • okapu
  • podstaw
  • podstawy
  • z prowadnicami na kołach
  • podstawa z komorą rozrostu.

dodatkowe informacje dostępne w Dziale Handlowym.

Uwaga:

produkt na zamówienie. Czas wymagania ustalany przy składaniu zamówienia. Zdjęcia mają charakter podglądowy.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne