Piec do pizzy 2-komorowy S100 Icon z okapem i komorą rozrostu nawilżaną firmy Moretti Forni. SeriaS ICON znamionuje się kultowym i nowoczesnym designem, dzięki temu wspaniale wiąże się z wnętrzem restauracji. Wybrane materiały, takie jak „Wykończenie ICON” i drewno dębowe do uchwytów drzwi dodają urządzeniu elegancji i szyku. Okap o objętości rozszerzonej o 32% w porównaniu z okapem z liniiS evolution jest czarny i ma nowe logo z efektem Cortena. Ekran kontrolny TFT w wersji ICON typu „shadow”. Dzięki mniejszego natężenia światła jest jeszcze bardziej zintegrowany z nową estetyką. Zdejmowana osłona przykrywająca koła poprawia estetykę i ujednolica wygląd pieca. Jednocześnie zapewniony jest dostęp ułatwiający instalację i czyszczenie i konserwację.
atrybuty artykułu:
-
Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia
-
technologia Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii podczas przerw w pracy
-
Remote-Master Technology - sterowanie online parametrami i programami pieca, licznik czasu włączenia. Zdalne zarządzanie potencjalnymi problemami w zróżnicowanych lokalizacjach.
-
Adaptive-Power Technology - personalizuje proces pieczenia według produktu. 30% oszczędności energii i o 20% szybsze pieczenie.
- Metronom® Technology - optymalizowane zarządzanie rytmem pracy i strefami pieczenia
-
Multi-Timer® Technology - kontroluje czas w 6 obszarach pieczenia
-
Fource® Technology - umożliwia zmniejszenie zainstalowanej mocy o 20%, przy jednoczesnym zachowaniu przystępnej mocy i nieprzeciętnej skuteczności pieczenia. Dzięki czemu piec może zostać zainstalowany w lokalach z brakiem dostępu do trafnej mocy. Gwarantuje także dopełniające 5% oszczędności energii w stosunku do ogólnego zużycia w kolekcjiS
-
Split-Booster® Technology - pozwala na powiększenie o 20% mocy góry i dołu
-
Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technologii Cool - Around
-
Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technologii Power-Booster
- Delta-Power - równomierne wypiekanie, bez konieczności obracania produktu
- Power-Cleaning System - Funkcja pyrolizy programowana na koniec dnia w celu prostego i produktywnego usunięcia wszelkich pozostałości tłuszczu
- i brudu z powierzchni pieczenia
- Half-Load Technology - umożliwia wykorzystanie tylko połowy komory w czasie mniejszego natężenia ruchu, dezaktywując komponenty cieplne z przodu pieca. Zniża się tym samym zużycie energii
- posiada moduł Wi-Fi i port USB (Data-Feed System).
Możliwość dokupienia podstaw.
dodatkowe informacje dostępne w Dziale Handlowym.
Uwaga:
towar na zamówienie. Czas wymagania ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie posiadają charakter podglądowy.