• Producent: Moretti Forni
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne
Piec do pizzy 2-komorowy S100 Icon z okapem i komorą rozrostu nawilżaną firmy Moretti Forni. SeriaS ICON znamionuje się kultowym i nowoczesnym designem, dzięki temu wspaniale wiąże się z wnętrzem restauracji. Wybrane materiały, takie jak „Wykończenie ICON” i drewno dębowe do uchwytów drzwi dodają urządzeniu elegancji i szyku. Okap o objętości rozszerzonej o 32% w porównaniu z okapem z liniiS evolution jest czarny i ma nowe logo z efektem Cortena. Ekran kontrolny TFT w wersji ICON typu „shadow”. Dzięki mniejszego natężenia światła jest jeszcze bardziej zintegrowany z nową estetyką. Zdejmowana osłona przykrywająca koła poprawia estetykę i ujednolica wygląd pieca. Jednocześnie zapewniony jest dostęp ułatwiający instalację i czyszczenie i konserwację.
atrybuty artykułu:
  • Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia
  • technologia Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii podczas przerw w pracy
  • Remote-Master Technology - sterowanie online parametrami i programami pieca, licznik czasu włączenia. Zdalne zarządzanie potencjalnymi problemami w zróżnicowanych lokalizacjach.
  • Adaptive-Power Technology - personalizuje proces pieczenia według produktu. 30% oszczędności energii i o 20% szybsze pieczenie.
  • Metronom® Technology - optymalizowane zarządzanie rytmem pracy i strefami pieczenia
  • Multi-Timer® Technology - kontroluje czas w 6 obszarach pieczenia
  • Fource® Technology - umożliwia zmniejszenie zainstalowanej mocy o 20%, przy jednoczesnym zachowaniu przystępnej mocy i nieprzeciętnej skuteczności pieczenia. Dzięki czemu piec może zostać zainstalowany w lokalach z brakiem dostępu do trafnej mocy. Gwarantuje także dopełniające 5% oszczędności energii w stosunku do ogólnego zużycia w kolekcjiS
  • Split-Booster® Technology - pozwala na powiększenie o 20% mocy góry i dołu
  • Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technologii Cool - Around
  • Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technologii Power-Booster
  • Delta-Power - równomierne wypiekanie, bez konieczności obracania produktu
  • Power-Cleaning System - Funkcja pyrolizy programowana na koniec dnia w celu prostego i produktywnego usunięcia wszelkich pozostałości tłuszczu
  • i brudu z powierzchni pieczenia
  • Half-Load Technology - umożliwia wykorzystanie tylko połowy komory w czasie mniejszego natężenia ruchu, dezaktywując komponenty cieplne z przodu pieca. Zniża się tym samym zużycie energii
  • posiada moduł Wi-Fi i port USB (Data-Feed System).

Możliwość dokupienia podstaw.

dodatkowe informacje dostępne w Dziale Handlowym.

Uwaga:

towar na zamówienie. Czas wymagania ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie posiadają charakter podglądowy.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne