• Producent: Moretti Forni
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne
Piec do pizzy 2-komorowy S120 evolution z okapem i bazą firmy Moretti Forni. SeriaS evolution charakteryzuje się „wykończeniem STALOWYM” o czystym i wysmakowanym wyglądzie, poręcznym w użyciu i praktycznym we wszelkich swych funkcjach. Drzwi wspaniale wyważone, proste w obsłudze, bez obciążenia dla operatora. Znaczne szkło gwarantuje wspaniałą widoczność w trakcie pieczenia. Zaimplementowano specjalny materiał izolacyjny o wysokiej gęstości, zatrzymując ciepło w piecu.
atrybuty produktu:
  • Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia
  • technika Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii w trakcie przerw w pracy
  • Remote-Master Technology - sterowanie online parametrami i programami pieca, licznik czasu włączenia. Zdalne zarządzanie potencjalnymi problemami w przeróżnych lokalizacjach.
  • Adaptive-Power Technology - personalizuje proces pieczenia według towaru. 30% oszczędności energii i o 20% szybsze pieczenie.
  • Metronom® Technology - optymalizowane zarządzanie rytmem pracy i strefami pieczenia
  • Multi-Timer® Technology - pilnuje czas w 6 obszarach pieczenia
  • Fource® Technology - umożliwia zmniejszenie zainstalowanej mocy o 20%, przy jednoczesnym zachowaniu przystępnej mocy i doskonałej produktywności pieczenia. Dzięki czemu piec może zostać zainstalowany w lokalach z brakiem dostępu do adekwatnej mocy. Gwarantuje także dopełniające 5% oszczędności energii w stosunku do ogólnego zużycia w seriiS
  • Split-Booster® Technology - zezwala na rozszerzenie o 20% mocy góry i dołu
  • Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technologii Cool - Around
  • Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technologii Power-Booster
  • Delta-Power - równomierne wypiekanie, bez konieczności obracania produktu
  • Power-Cleaning System - Funkcja pyrolizy programowana na koniec dnia w celu nietrudnego i skutecznego usunięcia wszystkich pozostałości tłuszczu
  • i brudu z powierzchni pieczenia
  • Half-Load Technology - pozwala na wykorzystanie tylko połowy komory w czasie mniejszego natężenia ruchu, dezaktywując komponenty grzejne z przodu pieca. Obniża się tym samym zużycie energii
  • posiada moduł Wi-Fi, a także port USB (Data-Feed System).

Możliwość dokupienia podstaw.

uzupełniające dane przystępne w Dziale Handlowym.

Uwaga:

artykuł na zamówienie. Czas wymogi ustalany przy składaniu zamówienia. Zdjęcia mają charakter podglądowy.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne