Elektryczny 3-komorowy piec przelotowy do pizzy MFMT64E3 firmy Moretti Forni. Wykonany ze stali oraz matowej, czarnej blachy. Urządzenie zostało wyposażone w dysze gorącego powietrza dla osiągnięcia najwyższej sprawności produkcyjnej. Piec zagwarantuje nieprzeciętne pieczenie dla wszystkich rodzajów produktów: pizzy, pieczywa, ciast oraz wyrobów gastronomicznych. Wyśmienity do seryjnego i ciągłego pieczenia. Prędkości pieca gwarantują wysokie tempo produkcji, bezpieczeństwo operatora i skuteczność techniczną czyniąc kolekcję niezwykle
wszechstronną. Znamionuje się nieprzeciętnym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii i cichą pracą. Technologia zastosowana w urządzeniach serieT jest aktualnie jedną z najistotniej innowacyjnych na rynku. Polecany z zasady w pizzeriach, jak także innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach.
cechy towaru:
-
technologii Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia
-
technika Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii podczas przerw w pracy
-
System Eco-SmartBaking zmniejsza zużycie energii nawet o 30%
-
technologia Remote-Master - sterowanie online parametrami i programami pieca, posiada licznik czasu włączenia.
-
Niezależne sterowanie temperaturą w 2 punktach kontrolnych z starannością do 1°C
-
mała ingerencja w pracę pieca – połóż pizzę na taśmę i nie dotykaj
-
Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technologii Cool - Around
-
Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technice Adaptive-Power
-
automatyczne dostosowywanie mocy pieca uzależnione od wielkości załadunku
-
Piec nagrzewa się do temperatury roboczej w 15 minut
-
instynktowny panel sterowania zlokalizowany wdostępnym miejscu
-
idealne rozwiązanie do produkcji ciągłej
-
Weekly power on timer- tygodniowy timer załączenia, by piec był za każdym razem gotowy do pracy - optymalizuje czas pracy i obniża koszty produkcji
-
SWING-IN/OUT SYSTEM specjalnie skonstruowane klapki z systemem samootwierania przy wjeździe pizzy do komory albo jej wyjeździe po upieczeniu, oraz samozamykania, gdy pizza jest we wnętrzu pieca. Uniemożliwia to nadmiernej ucieczce ciepła z komory (dostępne tylko jako OPCJA)
-
posiada moduł Wi-Fi, a także port USB (Data-Feed System)
-
skuteczność 1 komory: 25 pizz średnica 330 / h.
Możliwość dokupienia:
- okapu
- podstaw
- podstawy z prowadnicami na kołach
- podstawy z komorą rozrostu.
dopełniające informacje przystępne w Dziale Handlowym.
Uwaga:
produkt na zamówienie. Czas kryteria ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie posiadają charakter podglądowy.