• Producent: Moretti Forni
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne
Elektryczny 3-komorowy piec przelotowy do pizzy MFMT64E3 firmy Moretti Forni. Wykonany ze stali oraz matowej, czarnej blachy. Urządzenie zostało wyposażone w dysze gorącego powietrza dla osiągnięcia najwyższej sprawności produkcyjnej. Piec zagwarantuje nieprzeciętne pieczenie dla wszystkich rodzajów produktów: pizzy, pieczywa, ciast oraz wyrobów gastronomicznych. Wyśmienity do seryjnego i ciągłego pieczenia. Prędkości pieca gwarantują wysokie tempo produkcji, bezpieczeństwo operatora i skuteczność techniczną czyniąc kolekcję niezwykle
wszechstronną. Znamionuje się nieprzeciętnym stosunkiem jakości do ceny, a przy tym niskim zużyciem energii i cichą pracą. Technologia zastosowana w urządzeniach serieT jest aktualnie jedną z najistotniej innowacyjnych na rynku. Polecany z zasady w pizzeriach, jak także innych placówkach gastronomicznych, restauracjach, barach czy stołówkach.
cechy towaru:
  • technologii Dual-Temp Technology®: dwie sondy kontrolują niezależnie temperaturę górnej jak i dolnej powierzchni komory pieczenia
  • technika Eco-StandBy - ogranicza zużycie energii podczas przerw w pracy
  • System Eco-SmartBaking zmniejsza zużycie energii nawet o 30%
  • technologia Remote-Master - sterowanie online parametrami i programami pieca, posiada licznik czasu włączenia.
  • Niezależne sterowanie temperaturą w 2 punktach kontrolnych z starannością do 1°C
  • mała ingerencja w pracę pieca – połóż pizzę na taśmę i nie dotykaj
  • Maksymalna temperatura na powierzchni pieca to 41°C dzięki technologii Cool - Around
  • Powtarzalna jakość wypieku niezależnie od ilości dzięki technice Adaptive-Power
  • automatyczne dostosowywanie mocy pieca uzależnione od wielkości załadunku
  • Piec nagrzewa się do temperatury roboczej w 15 minut
  • instynktowny panel sterowania zlokalizowany wdostępnym miejscu
  • idealne rozwiązanie do produkcji ciągłej
  • Weekly power on timer- tygodniowy timer załączenia, by piec był za każdym razem gotowy do pracy - optymalizuje czas pracy i obniża koszty produkcji
  • SWING-IN/OUT SYSTEM specjalnie skonstruowane klapki z systemem samootwierania przy wjeździe pizzy do komory albo jej wyjeździe po upieczeniu, oraz samozamykania, gdy pizza jest we wnętrzu pieca. Uniemożliwia to nadmiernej ucieczce ciepła z komory (dostępne tylko jako OPCJA)
  • posiada moduł Wi-Fi, a także port USB (Data-Feed System)
  • skuteczność 1 komory: 25 pizz średnica 330 / h.

Możliwość dokupienia:
  • okapu
  • podstaw
  • podstawy z prowadnicami na kołach
  • podstawy z komorą rozrostu.

dopełniające informacje przystępne w Dziale Handlowym.

Uwaga:

produkt na zamówienie. Czas kryteria ustalany przy składaniu zamówienia. Fotografie posiadają charakter podglądowy.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne