• Producent: Ma-Ga
  • Kategoria: Maszynki do mielenia gastronomiczne
Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TC 12 do profesjonalnej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa bezkompromisowego bądź gotowanego. Pasuje do wykorzystywania w sporych sklepach, supermarketach, cateringu, zakładach zbiorowego żywienia i przetwórstwa mięsnego. Orientacyjna produktywność 100 kg/godz.
niezawodna i wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (szczególnie cicha). Nóż samoostrzący. Pokrywa urządzenia produkowana ze stali rdzoodpornej o regularnych kształtach, co ułatwia to zachowanie czystości. Części tnące - sito, nóż, ślimak - ze stali rdzoodpornej. Możliwość demontażu obudowy ślimaka wraz z zestawem tnącym powoduje, iż to urządzenie przystępne w utrzymaniu czystości.
Wilk może być dostarczony z sitkiem o śr. Oczek 4,5 mm, 6 mm albo 8 mm. Wyboru należy dokonać przy zamówieniu.
W swojej ofercie oprócz wilków do mięsa posiadamy pełny asortyment maszyn gastronomicznych oraz akcesoriów marki MaGa. Dodatkowo świadczymy profesjonalny serwis Ma-Ga (oraz części zamienne) na terenie całego kraju oraz montaż sprzętów i sprzętu dedykowanego do gastronomii wszelkich przystępnych na naszym rynku marek. Zachęcamy do zapoznania się z pełną ofertą sprzętów gastronomicznych firmy Ma-Ga.

Uwaga:

Wilk dedykowany do pracy przerywanej przy pełnym obciążeniu. Artykuł na zamówienie.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Maszynki do mielenia gastronomiczne