Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TC 22 do profesjonalnej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa minimalistycznego bądź gotowanego. Pasuje do wykorzystania w znacznych sklepach, supermarketach, cateringu, zakładach zbiorowego żywienia oraz przetwórstwa mięsnego. Orientacyjna sprawność 200 kg/godz.
niezawodna i wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha). Nóż samoostrzący. Pokrywa urządzenia wyprodukowana ze stali rdzoodpornej o regularnych kształtach, co ułatwia to zachowanie czystości. Komponenty tnące - sito, nóż, ślimak - ze stali rdzoodpornej. Możliwość demontażu obudowy ślimaka wraz z zestawem tnącym sprawia, że to urządzenie proste w utrzymaniu czystości.
Wilk może być dostarczony z sitkiem o śr. Oczek 4,5 mm, 6 mm lub 8 mm. Wyboru należy dokonać przy zamówieniu.
W swojej ofercie oprócz noży do krajalnic posiadamy pełny asortyment sprzętów gastronomicznych oraz akcesoriów producenta MaGa. Ponadto świadczymy mistrzowski
serwis Ma-Ga (oraz części zamienne) na terenie całego kraju a także montaż maszyn i sprzętu dedykowanego do gastronomii wszelkich przystępnych na naszym rynku marek. Namawiamy do poznania się z całkowitą ofertą urządzeń gastronomicznych producenta Ma-Ga.