Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TS-12 na zasilanie 400 V do profesjonalnej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa minimalistycznego bądź gotowanego. Orientacyjna efektywność 160 k/godz.
Korpus mielący, ślimak, nóż oraz sitko są wytwarzane ze stali rdzoodpornej z kolei pokrywa urządzenia jest wyprodukowana z polerowanego aluminium. Dla bezpieczeństwa użytkownika do wilka dołączony jest kołek dociskowy wykonany z tworzywa. W wyposażeniu sitko o średnicy oczek 6 mm.
Dodatkowym atutem jest demontowalny korpus mielący ułatwiający utrzymanie urządzenia w czystości.
Uwaga:
Montaż urządzenia musi być tworzony poprzez autoryzowany lub certyfikowany serwis RM Gastro pod rygorem utraty gwarancji. Możliwość wydłużenia gwarancji do 24 miesięcy po zarejestrowaniu urządzenia i dokonaniu płatnego przeglądu urządzenia. Towar na zamówienie.