Elektryczny nóż do kebaba UYAR S380+ PremiumLine, zaprojektowany i wytworzony przez uznaną producenta UYAR, to zaawansowane narzędzie do profesjonalnego krojenia mięs, takich jak wieprzowina, kurczak, jagnięcina, indyk i cielęcina. Dzięki skuteczności cięcia do 120 kg mięsa dziennie, nóż jest niezastąpionym narzędziem w każdej profesjonalnej kuchni.
parametry Specjalne:
- użytecznie Ukośna Rękojeść: Zaprojektowana tak, by minimalizować obciążenie nadgarstka i zapewnić komfort nawet w trakcie długookresowego wykorzystywania.
- Gładkie Ostrze UltraCut Ø 120mm: produkowane z hartowanej i matowo polerowanej stali chromowo-molibdenowej, co gwarantuje solidność i precyzję cięcia.
- Regulacja grubości cięcia: nóż posiada regulację grubości cięcia w zakresie od 0 do 10 mm, dzięki temu możliwe jest dostosowanie grubości cięcia do typu mięsa.
- Wysokoobrotowy Silnik DC z Mikrokontrolerem: zagwarantuje sprawność i precyzję cięcia dzięki zrównoważonemu zasilaniu.
- Wodoodporność IP67: Rękojeść noża jest wodoodporna, co broni urządzenie przed zanieczyszczeniami i wodą.
- Przełącznik Dźwigniowy High-Tech z Technologią Magnetyczną: umożliwia bezpieczną i łatwą obsługę; na dodatek objęty 5-letnią gwarancją.
- Wtyczka XLR: nieskomplikowane odłączenie noża od przewodu zasilającego, co upraszcza jego czyszczenie.
- szczególnie Lekki i Cichy: precyzyjne wykonanie części CNC zapewnia komfort wykorzystywania choćby przy długofalowym i ciągłym wykorzystaniu.
- Higieniczna konstrukcja: łatwe czyszczenie dzięki zredukowanym rantem i krawędziom.
tworzono w Niemczech: wyprodukowany w Centrum technicznym UYAR w miejscowości Künsebeck, zapewnia wysoką jakość wykonania.
Zawartość Zestawu:
- Nóż UYAR S380+ PremiumLine
- 2x ostrze UltraCut Ø 120 mm
- Zasilacz
- Strzykawka ze smarem
- Kamienna ostrzałka
- kabel zasilający 4PIN
- Taca ociekowa na tłuszcz
- Klucz imbusowy i bezpiecznik
- Instrukcja obsługi
Elektryczny nóż do kebaba UYAR S380+ Premium stanowi świetne połączenie ergonomii, wydajności i nowoczesnej technice, co czyni go niezastąpionym narzędziem w każdej mistrzowskiej kuchni serwującej kebab.