Elektryczny nóż do kebaba producenta POTIS o średnicy ostrza 8 cm. Doskonały do krojenia wszelkiego typu mięsa. Nóż ma płynną regulację grubości cięcia w zakresie od 0 do 10 mm. Uwaga! Zmiana...
Nóż był stosowany na prezentacjach. Posiada rysy oraz ślady użytkowania. W komplecie nie ma ostrzałki, a także uzupełniającego noża i bezpiecznika. Elektryczny nóż do kebaba firmy POTIS o średnicy...
Elektryczny nóż do kebaba marki POTIS o średnicy ostrza 8 cm. Genialny do krojenia wszystkiego typu mięsa. Nóż ma płynną regulację grubości cięcia w zakresie od 0 do 10 mm. Uwaga! Zmiana modelu...
Elektryczny nóż do kebaba marki POTIS o średnicy ostrza 8 cm. Rewelacyjny do krojenia wszelkiego typu mięsa. Nóż ma płynną regulację grubości cięcia w zakresie od 0 do 10 mm. Uwaga! Zmiana modelu...
Pionowy opiekacz gazowy GD-4 niemieckiej firmy POTIS o jednorazowym wsadzie do 70 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 63 cm. Przeznaczony jest do przyrządzania obfitych sztuk mięsa, zwłaszcza...
Pionowy opiekacz gazowy GD-4 niemieckiej firmy POTIS o jednorazowym wsadzie do 70 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 63 cm. Dedykowany jest do przyrządzania dużych sztuk mięsa, zwłaszcza...
Pionowy opiekacz elektryczny E-1 niemieckiej firmy POTIS o jednorazowym wsadzie do 15 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa - 34 cm. Przeznaczony jest do przyrządzania pokaźnych sztuk mięsa,...
Pionowy opiekacz elektryczny E-2 niemieckiej marki POTIS o jednorazowym wsadzie do 30 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 46 cm. Asygnowany jest do przyrządzania obszernych sztuk mięsa, zwłaszcza...
Pionowy opiekacz elektryczny E-3 niemieckiej marki POTIS o jednorazowym wsadzie do 50 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 70 cm. Przeznaczony jest do przyrządzania sporych sztuk mięsa, zwłaszcza...
Pionowy opiekacz elektryczny E-4 niemieckiej producenta POTIS o jednorazowym wsadzie do 80 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 82 cm. Dedykowany jest do przyrządzania sporych sztuk mięsa, zwłaszcza...
Pionowy opiekacz gazowy GD-3 niemieckiej producenta POTIS o jednorazowym wsadzie do 40 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 45 cm. Asygnowany jest do przyrządzania obszernych sztuk mięsa, zwłaszcza...
Pionowy opiekacz gazowy GD-2 niemieckiej producenta POTIS o jednorazowym wsadzie do 30 kg. Przeznaczony jest do przyrządzania wielkich sztuk mięsa, zwłaszcza specjalności kuchni greckiej – gyrosa....
Pionowy opiekacz gazowy GD-1 niemieckiej firmy POTIS o jednorazowym wsadzie do 7 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 18 cm. Przeznaczony jest do przyrządzania mniejszych sztuk mięsa, zwłaszcza...
Talerz pod miecz PT0218 od firmy Potis przeznaczony do zrównoważonego podtrzymywania porcji mięsa na mieczu, co gwarantuje równomierny i produktywny cykl obracania oraz pieczenia mięsa....
Talerz pod miecz PT0219 od marki Potis przeznaczony do stabilnego podtrzymywania porcji mięsa na mieczu, co zapewnia równomierny i skuteczny cykl obracania i pieczenia mięsa. Stworzony ze stali...
mistrzowski grill kontaktowy pojedynczy PK 2735E firmy POTIS asygnowany do użytkowania w lokalach gastronomicznych. Umożliwia obustronne grillowanie mięsa, kiełbas, ryb, tostów, warzyw w tym samym...
Bagnet (miecz) na mięso firmy POTIS przeznaczony do nadziewania bloku mięsa do opiekania. Jego uniwersalna kompozycja powoduje,rewelacyjnie nadaje się do maszyn o oznaczeniach E3, G3 oraz GD4....
profesjonalny grill kontaktowy panini PK 2745E marki POTIS dedykowany do użytku w lokalach gastronomicznych. Umożliwia obustronne grillowanie mięsa, kiełbas, ryb, tostów, warzyw w tym samym czasie....
Stojak do sztycy (miecza) gyrosa usztywniony firmy POTIS, zwany też krzyżakiem, to rewelacyjne narzędzie do ręcznego przygotowywania porcji do gyrosa. Zaprojektowany z myślą o kompatybilności,...
Drzwi skrzydłowe Potis przeznaczone dla modeli MU GD-4 specjalnie zaprojektowane na prawą stronę, nie tylko nadzwyczajnie komponują się z urządzeniem,również gwarantują wyższą sprawność...
Drzwi skrzydłowe Potis dedykowane dla modeli MU GD-4 specjalnie zaprojektowane na lewą stronę, nie tylko świetnie komponują się z urządzeniem,jeszcze zapewniają wyższą efektywność energetyczną....
Pionowy opiekacz elektryczny F CE3 niemieckiej marki POTIS o jednorazowym wsadzie do 40 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 46 cm. Przeznaczony jest do przyrządzania obfitych sztuk mięsa, zwłaszcza...
Pionowy opiekacz elektryczny F CE4 niemieckiej producenta POTIS o jednorazowym wsadzie do 70 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 70 cm. Przeznaczony jest do przyrządzania obszernych sztuk mięsa,...
Stojak do sztycy (miecza) gyrosa producenta POTIS, zwany jeszcze krzyżakiem, to nadzwyczajne narzędzie do ręcznego przygotowywania porcji do gyrosa. Zaprojektowany z myślą o kompatybilności, pasuje...