Elektryczny nóż do kebaba marki POTIS o średnicy ostrza 8 cm. Idealny do krojenia wszystkiego typu mięsa. Nóż ma płynną regulację grubości cięcia w zakresie od 0 do 10 mm. Uwaga! Zmiana modelu...
Nóż był stosowany na prezentacjach. Posiada rysy, a także ślady stosowania. W pakiecie nie ma ostrzałki oraz dopełniającego noża i bezpiecznika. Elektryczny nóż do kebaba firmy POTIS o średnicy...
Elektryczny nóż do kebaba firmy POTIS o średnicy ostrza 8 cm. Idealny do krojenia wszelkiego typu mięsa. Nóż ma płynną regulację grubości cięcia w zakresie od 0 do 10 mm. Uwaga! Zmiana modelu...
Elektryczny nóż do kebaba firmy POTIS o średnicy ostrza 8 cm. Perfekcyjny do krojenia wszelkiego rodzaju mięsa. Nóż ma płynną regulację grubości cięcia w zakresie od 0 do 10 mm. Uwaga! Zmiana...
Pionowy opiekacz gazowy GD-4 niemieckiej producenta POTIS o jednorazowym wsadzie do 70 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 63 cm. Dedykowany jest do przyrządzania znacznych sztuk mięsa, zwłaszcza...
Pionowy opiekacz gazowy GD-4 niemieckiej producenta POTIS o jednorazowym wsadzie do 70 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 63 cm. Asygnowany jest do przyrządzania dużych sztuk mięsa, zwłaszcza...
Pionowy opiekacz elektryczny E-1 niemieckiej producenta POTIS o jednorazowym wsadzie do 15 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa - 34 cm. Asygnowany jest do przyrządzania dużych sztuk mięsa,...
Pionowy opiekacz elektryczny E-2 niemieckiej firmy POTIS o jednorazowym wsadzie do 30 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 46 cm. Asygnowany jest do przyrządzania dużych sztuk mięsa, zwłaszcza...
Pionowy opiekacz elektryczny E-3 niemieckiej producenta POTIS o jednorazowym wsadzie do 50 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 70 cm. Asygnowany jest do przyrządzania pokaźnych sztuk mięsa,...
Pionowy opiekacz elektryczny E-4 niemieckiej marki POTIS o jednorazowym wsadzie do 80 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 82 cm. Dedykowany jest do przyrządzania pokaźnych sztuk mięsa, zwłaszcza...
Pionowy opiekacz gazowy GD-3 niemieckiej producenta POTIS o jednorazowym wsadzie do 40 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 45 cm. Dedykowany jest do przyrządzania obfitych sztuk mięsa, zwłaszcza...
Pionowy opiekacz gazowy GD-2 niemieckiej marki POTIS o jednorazowym wsadzie do 30 kg. Asygnowany jest do przyrządzania znacznych sztuk mięsa, zwłaszcza specjalności kuchni greckiej – gyrosa....
Pionowy opiekacz gazowy GD-1 niemieckiej producenta POTIS o jednorazowym wsadzie do 7 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 18 cm. Przeznaczony jest do przyrządzania mniejszych sztuk mięsa, zwłaszcza...
Talerz pod miecz PT0218 od firmy Potis dedykowany do stabilnego podtrzymywania porcji mięsa na mieczu, co gwarantuje równomierny i efektywny proces obracania oraz pieczenia mięsa. Wykonany ze stali...
Talerz pod miecz PT0219 od firmy Potis przeznaczony do jednostajnego podtrzymywania porcji mięsa na mieczu, co zapewnia równomierny i efektywny proces obracania i pieczenia mięsa. Produkowany ze...
mistrzowski grill kontaktowy pojedynczy PK 2735E firmy POTIS przeznaczony do stosowania w lokalach gastronomicznych. Pozwala na obustronne grillowanie mięsa, kiełbas, ryb, tostów, warzyw w tym...
Bagnet (miecz) na mięso marki POTIS przeznaczony do nadziewania bloku mięsa do opiekania. Jego uniwersalna kompozycja sprawia,rewelacyjnie nadaje się do urządzeń o oznaczeniach E3, G3 i GD4....
mistrzowski grill kontaktowy panini PK 2745E producenta POTIS przeznaczony do wykorzystywania w lokalach gastronomicznych. Umożliwia obustronne grillowanie mięsa, kiełbas, ryb, tostów, warzyw w tym...
Stojak do sztycy (miecza) gyrosa usztywniony firmy POTIS, zwany ponadto krzyżakiem, to doskonałe narzędzie do ręcznego przygotowywania porcji do gyrosa. Zaprojektowany z myślą o kompatybilności,...
Drzwi skrzydłowe Potis dedykowane dla modeli MU GD-4 specjalnie zaprojektowane na prawą stronę, nie tylko nieprzeciętnie komponują się z urządzeniem,dodatkowo gwarantują wyższą skuteczność...
Drzwi skrzydłowe Potis przeznaczone dla modeli MU GD-4 specjalnie zaprojektowane na lewą stronę, nie tylko znakomicie komponują się z urządzeniem,też zapewniają wyższą skuteczność energetyczną....
Pionowy opiekacz elektryczny F CE3 niemieckiej firmy POTIS o jednorazowym wsadzie do 40 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 46 cm. Przeznaczony jest do przyrządzania sporych sztuk mięsa, zwłaszcza...
Pionowy opiekacz elektryczny F CE4 niemieckiej marki POTIS o jednorazowym wsadzie do 70 kg. Maksymalna wysokość bloku mięsa 70 cm. Asygnowany jest do przyrządzania obfitych sztuk mięsa, zwłaszcza...
Stojak do sztycy (miecza) gyrosa firmy POTIS, zwany dodatkowo krzyżakiem, to rewelacyjne narzędzie do ręcznego przygotowywania porcji do gyrosa. Zaprojektowany z myślą o kompatybilności, pasuje do...