Bemar stołowy z kranem spustowym BMV-2115 o objętości 1xGN1/1 z niezależnym sterowaniem komór wyprodukowany ze stali nierdzewnej dedykowany do utrzymywania stosownej temperatury gorących potraw przy użyciu pojemników gastronomicznych GN1/1 o maksymalnej głębokości 15 cm. Po zaimplementowaniu specjalnych listw wspornikowych można stosować pojemniki GN o mniejszych wymiarach (np. GN 2/3, GN1/2, GN1/3, GN1/4, GN1/6 lub GN1/9). Służymy pomocą przy wyborze optymalnego zestawu pojemników z uwzględnieniem ilości i rodzaju przygotowywanych potraw jak dodatkowo specyfiki lokalu.
Regulacja temperatury w zakresie 30÷90ºC umożliwia rozciągliwe ustawianie optymalnej temperatury w zależności od potrzeb (dania ciepłe lub gorące). Bezpieczeństwo zagwarantuje termostat wyekwipowany w zabezpieczenie przed niekontrolowanym wzrostem temperatury.
Bemar nastolny BMV-2115 ma dwie komory z niezależnym sterowaniem temperatury co umożliwia jego optymalne użycie poprzez podgrzewanie takiej ilości komór jakie w danym momencie są niezbędne. Dzięki czemu jesteśmy w stanie zaoszczędzić niemało energii elektrycznej w stosunku do bemarów elektrycznych posiadających jedną wspólną komorę grzewczą. Kran spustowy zezwala na wygodne i bezpieczne spuszczanie wody wykorzystanej do podgrzewania pojemnika z potrawą.
Uwaga:
cena bemaru nie obejmuje pojemników GN.produkt na zamówienie