VCB-32 Kuter/blenderRODZAJ OBRÓBKIprzygotowanie żywności w postaci mokrej, suchej i płynnej. Rozdrabnianie, mielenie, miksowanie i miksowanie, mięsa, ryb, owoców, warzyw, cebuli, pietruszki, orzechów, migdałów, parmezanu, pieczarek, czekolady, suchego pieczywa itp.
przygotowywanie dresingu, olejów ziołowych, zagęszczaczy, ubitych mieszanek, majonezu, sosów, zup, deserów, mielonego mięsa, purée, pasztetu, bułki tartej itp. CHARAKTERYSTYKAopatentowany system zbierania zapobiega gromadzeniu się żywności na wewnętrznych ściankach misy i pokrywie (VCB-32).
podstawa urządzenia posiada dwa potężne uchwyty, umożliwiające nietrudne przenoszenie. MATERIAŁYobudowa urządzenia tworzona jest z tworzywa ABS. Misa stworzona jest ze stali rdzoodpornej. Pokrywa i system zgarniania wytwarzane są z polisulfonu i poliwęglanu, tworzyw wyjątkowo wytrzymałych na uderzenia i wysoką temperaturę (115 °C).
--//--CharakterystykaKolor Szary Maksymalna wytrzymałość termiczna 115 produktywność 0,3-2 kg/min kg/h śladowa szybkość obrotowa 1450 obr./min Maksymalna szybkość obrotowa 1450 obr./min, puls 2650 obr./min MateriałyMateriał ABS, Poliwęglan, Stal nierdzewna pojemnośćPojemność 3 / 1,4 płyn l Zasilanie i mocZasilanie Elektryczne Napięcie 230V Moc elektryczna (kW) 1 wymiarySzerokość (mm) 335 Głębokość (mm) 285 Wysokość (mm) 440