• Producent: Unox
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne
Elektryczny piec konwekcyjny Domenica marki UNOX ze sterowaniem manualnym. Wspaniały do pieczenia, odpiekania i regeneracji potraw. W piecu można umieścić jednocześnie 3 blachy o rozmiarach 60x40 cm. Odległość między półkami 9 cm. Zewnętrzne kontrolki pracy urządzenia zabezpieczają przed przypadkowym poparzeniem. Sterowanie odbywa się przy pomocy pokręteł. Wbudowany wentylator o zmiennym kierunku obrotów gwarantuje obieg powietrza w komorze. Pokrywa stworzona ze stali nierdzewnej. Maksymalna temperatura 260º C. Drzwi pieca otwierane są z góry na dół.

Uwaga:

produkt na zamówienie. Czas realizacji ustalany przy składaniu zamówienia. Piec sprzedawany bez blach.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne