• Producent: Unox
  • Kategoria: Piece i płyty grzejne gastronomiczne
Elektryczny piec konwekcyjny Domenica marki UNOX ze sterowaniem manualnym. Idealny do pieczenia, odpiekania i regeneracji potraw. W piecu można umieścić jednocześnie 4 blachy o rozmiarach 60x40 cm. Odległość pomiędzy półkami 7,5 cm. Zewnętrzne kontrolki pracy urządzenia zabezpieczają przed przypadkowym poparzeniem. Sterowanie odbywa się przy pomocy pokręteł. Zastosowany wentylator o zmiennym kierunku obrotów zagwarantuje obieg powietrza w komorze. Obudowa wytworzona ze stali nierdzewnej. Maksymalna temperatura 260º C. Drzwi pieca otwierane są z góry na dół. Piec posiada możliwość przyłączenia na 400 lub na 230 V. Moc wynosi odpowiednio 5,3 kW lub 3,2 kW.

Uwaga:

towar na zamówienie. Czas realizacji ustalany przy składaniu zamówienia. Piec sprzedawany bez blach.

Produkty podobne

Produkty najpopularniejsze w kategorii Piece i płyty grzejne gastronomiczne