-
Możliwość pieczenia konwekcyjnego, gotowania na parze oraz pieczenia konwekcyjnego z zaparowaniem – Combi
-
Możliwość pracy w zakresie od 30°C do 280°C
-
Manualne ustawianie trybów pracy
-
Manualny panel sterowania
-
technika szybkiego zaparowania
-
regulowany stopień zaparowania w zakresie od 0% do 100%
-
Manualny system odprowadzania pary
-
samoczynna zmiana kierunku obrotu wentylatorów
-
System konwekcji umożliwiający pieczenie ciast oraz pieczywa
-
Komora pieca wytwarzana z wysokogatunkowej stali 304
-
praktyczna zgodna z wymogami HACCP klamka drzwi komory
-
Przednia część urządzenia wytwarzana bez użycia połączeń śrubowych i nitów
-
dostosowywane nóżki
-
Możliwość ustawiania sprzętów na sobie
-
Prowadnice blach wytwarzane z drutu
-
nieskomplikowany w demontażu systemu prowadnic
-
Możliwość zmiany kierunku otwarcia drzwi (opcja)
-
Podwójna szyba drzwi komory produkowana z niskoemisyjnego typu szkła
-
System natychmiastowego zatrzymania wentylatorów po otwarciu drzwi
-
Oświetlenia halogenowe wnętrza komory pieca
-
Chłodzenie panelu sterowania
-
kanon pojemników i blach o rozmiarach 600x400 mm